Scudo Sports

Pro Cycling Manager(Yol Bisikleti Menejerlik Oyunu)

Bahadır Ulusoy

Forum Bağımlısı
Tepki
226
İsim
BAHADIR ULUSOY
Bisiklet
Salcano
Arkadaşlar pro cycling manager oynayan var mı benim 20 dk ya inecek sanırım online mod varmış motosiklet.net te her akşam motor yarışı yapıyorlar bizde her akşam bisiklet yarışı yaparız :) oyun insin bakalım bi

Scudo
bu ttnetin AKK uygulamasından bıktım artık.3 mbit ile yola devam :(

Motosiklet.net e bende üyeyim ama online yarış yaptıklarını görmedim link atabilir misiniz acaba?

ertuğrul motosiklet.net değilde motordelisi ben karıştırdım başlık şöyleydi her akşam sbk generationsta gazlıyoruz ararsan bulursun

Torentten indirdim tarattım virüslü çıktı sildim dostum sen nereden indiriyorsun link atabilir misin ?

Arkadaşlar linkleri özelden atıyorum bu arada ben sadece siteyi atıyorum isteyen arama bölümüne 2008 i isteyen 2013 ü isteyen 2012 yi indirsin ben 12 yi indirdim grafikler berbat tavsiyem 13 linkler geliyor

Beyler 840 kb/s ile indiriyorum 7.50 gb hadi bakalım :D

internetin keyfi superonline ile çıkar.

@Eray Geçay

Muhtemelen crack dosyasını virüs olarak görmüştür sistem ;)

@Bahadır Ulusoy

Tamam. Motosiklet.net deyince şaşırdım o yüzden sordum. Birde 2013 linkleri atarsan sevinirim.

Birde iyi ki zamanında şu ttnetten kurtulmuşum bence sizde sözleşmeniz dolar dolmaz başka birine geçin. Ben doping kullanıyorum gayet hızlı ve sınırsız. Hemde ttnetten daha ucuz. Daha 1 kere kesilmedi :)

Bende bir heves indirmiştim 2013 PCM'yi ama hem bilgisayarı aşırı zorluyor arkadaşlar bilginiz olsun.En üst seviye oyunları oynadığım laptop bile aşırı ısındı PCM oynarken.Pist yarışları zevklidir, turlara bir alternatif olarak önerebilirim.Turlara da çok kafa yormak gerekiyor ciddi anlamda.İyi ingilizce bilgisi de şart.Başka türlü oynadığınızdan birşey anlamıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul
mesajlar cevaplanmıştır oyunda terimlere hakim olmanız lazım ben terimleri fazla bilmediğim için oynayamıyorum :(

Ben steam uzerinden satın aldım.Oyun çok eğlenceli ama sprint treni olusturmak zor geliyor

Geri