Scudo Sports

PolonezkÖy Mtb YariŞ Vİdeosu(08.05.2009)

Scudo
Onur'cum süper video olmuş ellerine sağlık...

• Beğen
Tepkiler: zorbeyonur
@zorbeyonur

Merhaba onur, bu şekilde mtb yarışlarını takip edip çekmeye devam edebilme imkanın olursa çektiğin görüntüleri ntvspor da amatörler kulübü adlı proğramda yayınlatma şansım var...

Forumda dikkat etdiysen geçtiğmiz haftalarda düzenlenen Bo-Ce 4 saat solo yarışını videosunu kendi imkanlarımla çekip yayınlatmıştım... Sen de bu şekilde mtb sporuna destek vermek istersen çeke bileceğin bu anlamdaki görüntülerin yayınlanması konusunda yardımcı olabilirim bu konuda paslaşa biliriz... Teşekkürler...

Güzel şeyler oluyor sanki:) Onur, bu öneriye olumlu yaklaşırsan hepimiz sana minnettar oluruz:)

Tabi "pedaltutkunu" arkadaşımızdan bu güzel çabalarının yol bisikleti müsabakaları içinde olmasını canı gönülden isteriz. Bisiklet bir bütün halinde ayaklandırılmalı dile düşünüyorum:)

• Beğen
Tepkiler: ErkanEmanet
@Aytaç Biber

Selam aytaç, tabiiki bisiklet branşlarının genel anlamında destek sağlamak isterim elimden geldiği kadarıyla... Ancak bu konuda mtb yarışlarının yol bisikleti yarışlarına göre kısa bir parkur disiplini içinde olması tek kameralı amatör video çekim yapılmasıyla bile haber vtr si çıkartmak mümkün televizyonculuk anlamında... O nedenle onur arkadaşımızdan bu şekildeki çalışmarını söylediğim anlamda yardımcı ola bileceğini belirttim.

Ancak bu anlamda da yol bisikleti yarışları videoları nı çekmekle ilgilenen arkadaşlarımız var ise pratikte değerlendire bilirmiyiz diye inceleyip yardımcı olmaya çalışırım duyrulur....

Bu konuya ek olarak bisikletçilikle illgli yarış organizasyonlarının niye hiç bir spor haberlerinde yer almadığını biraz araştırınca tek suçlunun basın organlarının olmadığını görmekteyim... Kendi çevremde samimiyetimin olduğu 4 tane haber kanalının ilgili sorumlu ve yardımcılarıyla görüştüğümde bu konularda, cumhur başkanlığı kupasının dışında 1 tane bile yapılan organizasyonlarla ilgili olarak basın bülteni almadıklarını belirtiler... Bu konuların sorumluları yok mu federasyonda....:boese157:

Ben sıradan bir kameraman ve mtb ciyim özel bir tv.da çalışan ve bu anlamda ne yaptıysam hiç bir destek görmeden kendi insiyatifim ve bağlantılarımı kullanarak yaptım ve yapmaya devam edeceğim....

Önce bu güzel teklifiniz için çok teşekkürler.Tabiki böyle güzel bir teklifi geri çevirmiye düşünmüyorum ancak 6 senelik bisiklet kariyerimde gördümki hakikaten fotoğraf ve video olayına pek önem verilmiyor.Esasında bana bu işi öğreten çok sevgili abim Delta Bisiklet takım kaptanı Mehmet Cemal Yıldızdır.Yıllarca onun videolarını izledim o yarışırken ben çektim ben yarışırken o böylelikle bu zamana kadar geldim sitemi incelerseniz görüceksiniz imkanım oldukça her yarışa gitmeye çalıştım bu video ve fotoğraf olayını kendi sitemden sizlerle paylaşmak istedim sitem oldukça yeni ufak tefek eksikleri var sizlerde bu eksikleri benle paylaşırsanız çok memnun olurum birde şunu özellikle belirtmek istiyorum bazı arkadaşlar benim resmim yada videom çok az diye söylüyorlar ben elimden geldikçe herkesi çekmeye çalışıyorum arkadaşlar bana darılmayın kızmayın benim kendimin ne videosu var ne fotoğrafı ben kime söylüycem o zaman :D

Yol yarışları konusuna gelince geçen senelerdeki TBMM Zonguldak kupasını da yine kendi imkanlarımla çekmiştim (link)

Sevgili pedaltutkunu detaylı görüşmek isterim bu güzel teklifinizi msn adresim: erkmenonur@hotmail.com

Son olarak bütçemin yettiği her yarışta tamamen gönüllü olarak video ve fotoğraf çekmeye her zaman hazırım ... Yeterki bu harika sporu bir yerlere getirelim...

onur bu arada yıldız erkeklerin startında bir şey yazmıyo junr.larda da yıldz yazıyo

Teşekkürler mustafa uyarı için en kısa zamanda düzeltiyorum...

• Beğen
Tepkiler: mustea7
Geri