@Aytaç Biber
Selam aytaç, tabiiki bisiklet branşlarının genel anlamında destek sağlamak isterim elimden geldiği kadarıyla... Ancak bu konuda mtb yarışlarının yol bisikleti yarışlarına göre kısa bir parkur disiplini içinde olması tek kameralı amatör video çekim yapılmasıyla bile haber vtr si çıkartmak mümkün televizyonculuk anlamında... O nedenle onur arkadaşımızdan bu şekildeki çalışmarını söylediğim anlamda yardımcı ola bileceğini belirttim.
Ancak bu anlamda da yol bisikleti yarışları videoları nı çekmekle ilgilenen arkadaşlarımız var ise pratikte değerlendire bilirmiyiz diye inceleyip yardımcı olmaya çalışırım duyrulur....
Bu konuya ek olarak bisikletçilikle illgli yarış organizasyonlarının niye hiç bir spor haberlerinde yer almadığını biraz araştırınca tek suçlunun basın organlarının olmadığını görmekteyim... Kendi çevremde samimiyetimin olduğu 4 tane haber kanalının ilgili sorumlu ve yardımcılarıyla görüştüğümde bu konularda, cumhur başkanlığı kupasının dışında 1 tane bile yapılan organizasyonlarla ilgili olarak basın bülteni almadıklarını belirtiler... Bu konuların sorumluları yok mu federasyonda....:boese157:
Ben sıradan bir kameraman ve mtb ciyim özel bir tv.da çalışan ve bu anlamda ne yaptıysam hiç bir destek görmeden kendi insiyatifim ve bağlantılarımı kullanarak yaptım ve yapmaya devam edeceğim....