Scudo Sports

Polisten Yanlış Davranış..!!

Tepki
57
bu gün ümraniyede bi işimi halletmiş giderken trafik dolayısıyla bi otobüsün orkasında durdum sonrada onla beraber kalkışa geçtim doğal oarak ama arkadadaki polis sireninden saat 3 civarıydı o kadar insan aile çocuk varken ( bisikletli yapış yapış a....... yapış ) diye bi ses çok şaşırdım hemen sağda yavaşlayıp polisin yanına gittim bana kenara geç işareti yapsı böle sallar bi şekilde trafik vardı geçicektim diyince direk ( döverim bak seni haa ) diye cvp verdi sıkıysa yakala diyim gittim bende o trafikten çıkması imkansızdı zaten ama böle polislik mi olur ya tamam bizim için hayatını bile riske atan var ama böle saygısız ulaka ca yapılmış bişey sadece bana değil ordaki tüm insanlara yapılmıştır

Scudo
abicim ben de bugüne kadr hiç öyle bir yazım şekli kullanmadım ama konuyu gönder dediğim de böyle çıktı bende anlamadım bende düzeltemedim dedim bi düzelten olur ama ben istiyerek bilinçli yapmadım yapmamda zaten bende hiç ama hiç sevmem öle yazı yazılmasını

F_rap senı anladım bu gıbı durumlar sıkca yaşayan bırı olarak en iyi yapılması gereken şeyin kaçmak oldugunu dusunuyorum :) gecenlerde turumdayım yanıma polıs arabası geldı kımlık sordu verdım "Lan sen türkmüşün " dedi ! Bende ne bekliyordun dediğimde bir ton bagardı bende hiç sallamadan devam ettim yoluma bakdım daha fazla rahatsız ediyor emniyeti ara ve araç plakasını ve rahatsız ettiğini söle saniyesinde uzaklaşıyor yanından ;)

valla ümraniye karakoluna 250 metre falan kalmıştı içeri girip şikayet edecektim de bisikletimi koyacak yer bulamadım ne de kilidim yanımdaydı o yüzden bu seferlik es geçtim

bi sefer daha oldu böle bişey ümraniye kaymakamlığından geçiyorum ölen saat 2 gibi orda bi köpek var genelde akşamları antremandan faaln gelirken ordan geçiyoruz hep saldırıyo bu sefer ölen vakti havlamaya başladı üstüme geldi bende bisikleti durdurdum kovacak bağıracaktım az ilerden bi ses saldır olum o...çocuna diye adi polis köpeği çekicene saldır diyo dedim ne diyosun sen ya köpeğe vurdum sinirle kaçtı köpek o sinirle direk kaymakamlığa girecektim yemin ederim de köpeğe acıdım sonradan gittim yanına sevdim falan yani bizim insanımızın bisiklete pozitif bakması için ilk önce devletin devletin adamlarının bakması gerekiyo

aynı olayı bnde samsunda yaşadım..kendileri hrşei yaparlar bana samsundaki vatandaşlar aynı yukarda arkdaşımın belirtti gibi otobüs ün arksındaydım bırk felan arabayı üstüme sürmeler bende ne varlan size ne oluo diince çekip gttiler ..malesef ne türk milleti nede devlet bize yardımcı hiç olmuor..

• Beğen
Tepkiler: omertokatli
bu ülkede 1. kolluk kuvvetinden, 2. sigortacıdan (ssk-bağkur), 3. vergi memurlarından korkmak gerek :) onların önünde boynumuz ince olmalı.
şaka bir yana bu şekilde patavatsız, görevinin bilinci içinde olmayıp, ciddiyetsiz kişiler toplumda hep hor görülüp, kenara itilmiş tiplemelerdir. olayı tüm polislere yorumlamamak gerek.
bu itilmiş arkadaşlarda görünüş olarak kendinden daha zayıf sandığı kişilere görevini suistimal çerçevesi içinde bu şekilde yaklaşımlarda bulunuyor. iş aslında yaşta değil, kaskın yada kasketin altındaki başta ;)

• Beğen
arkadaslar sizin yasadıklarınızı okudukca sinirlenmeden edemedim ama yapılacak birsey yok, bu ulkede yasamanin gerceklerinden kacamıyoruz.Bisikletle alakası olmasada bende başımdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum.Gecen persembe benim lada samarayı(20 yasında) evin onune park ettim sabah kalktıgımda arabaya arkadan vurulmus oldugunu gordum.Tampon arka teker dönmiyecek kadar iceri girmişti tabii polisi cagırdım aldıgım cevap cok manidardı carpanı bulmadan bisey yapamayız.Bunu diyip tutanak falanda tutmadilar.Yani carpani benim bulmam gerekiyomus.Gecenin birinde gerceklesen kazada ogrendigime gore siyah bir mercedes hizla arkadan carparak benim arabayi yola cikarip kacmis sonra polis gelerek arabayi geri yolun kenarina itmekle yetinmis hersey normale donmus onlar icin.Arabanin icinde tup var ve gayet tehlikeli bir sekilde yerinden cikmis patlasa patlar yani ama adamlarin umrunda degil.

f-rap nickli arkadaşım, yazılarında nokta ve vürgül kullan artık. İnan okuması zor oluyor. Başlığındaki hatayı düzeltmeye çalışan moderatör arkadaş da daha büyük hata yapmış. "Polisten" diye düzeltmesi gerekirken kesme işareti ile ayırmış gereksiz yere, hem de "-ten" yerine "-den" demiş. İnsanları boşuna uyarıyorum gibi hissettim.

Bızım arkadaslarla bir ara maça gıtmısdık, herkes bırbırıne gırdı polıs cocugun annesine küfür ettı cocuk bakdım polisi dövüyor döven cocuguda bır polıs dovuyor sonra macda kan gövdeyı götürdü :)

@dgt97

dgy97 nick li abicim ben yazılarımın gayet okunur olduğu kanaatindeyim ki o kadar millet okumuş teşekkür etmiş yorum da eklemiş tmm noktalama işaretlerini koysam çok daha güzel olur ama bende böle yaıyorum en azından üçtane harfi büyük yazıp gerisini küçük yazıp sesli harfleri kullanmamazlık yapmıyorum öyle yazan arkadaşlarımızda var forumda onlar bile okunurken benim sadece üç beş noktama kızman şaşırtıcı ama genede sölediğin doğru

• Beğen
Tepkiler: Önder Tarım
@f_rap

Valla bu durumda kusura bakmayın ama dgt97 arkadaşımız çok haklı.Sen hemen arkasından yazdım kendi kendine böyle oldu demişsin fakat sonra böyle yazıyorum herkes anlıyora gelmiş olay.Konu sapmış olabilir ama senin böyle diklenmen beni rahatsız etti doğrusu. :eek: Burası arkadaşlarınla yazıştığın msn adresin değil,ona göre yazımına bir çeki düzen verirsen herkes için iyi olur.Bu arada söyleyeyim yazdıklarını anlamakta ben de güçlük çektim.

Forum üyelerinin çoğunun dil konusundaki hassasiyeti beni çok mutlu etti. Bence de, hatalar oldukça birbirimizi uyarmalıyız ve uyarıları da olgunlukla karşılamalayız. Ama bunu yaparken de uyardığımız kişiye bunu suçlama şeklinde ve kırıcı bir üslupla yaparsak, ya uyardığımız kişi haksız da olsa savunmaya geçer ya da olaylar daha da gereksiz ve tatsız bir tartışmaya dönüşür. Dgt97 hassasiyetini anlıyorum, bazen ben de böyle durumlar da öfkeleniyorum ama karşımdaki kişiyi kaybetmemek için uyarımı nazikçe yapıyorum. Önder Tarım arkadaşımız da F_rap'ın ''diklendiğini'' söylemiş, hatta alıntı yapmış, ama ben bu yazılanlarda ''diklenme''ye dair bir şey göremedim. Bunu tartışma olsun diye söylemiyorum. Yapıcı, adil ve nazik olalım...

• Beğen
gecmiş olsun f_rap böleleri kayda almaya deymez bence.birilerinin sayesinde eğitimsiz bir şekilde belli bir yetkiye sahip olmuş ama konuşmasını öğrenemedikten sonra hiçbir önemi kalmıyor.oysa polislik için o kadar uygun insan varken bölelerinin polis olması benide derinden yaralıyor.ülkemizde polisler örnek insanı teşkil etmesi lazımken bu polisi gören küçük çocuklarda olumsuz etkilenmişlerdir.insallah birgün herkez hak ettiği yerde olur...

• Beğen
Geri