Scudo Sports

Polar s725x Yardım

Efrahim ÖZCAN

Forum Bağımlısı
Tepki
356
Bisiklet
Trek
Bi kaç ay önce Polar s725x km ve nabız saati aldım. Kullanım klavuzunu şöyle bi gözden geçirdim. Açıkçası işten pek fırsatım olmadığı için detaylı olarak inceleme fırsatım olmadı o yüzden belki sorunlarımın cevabı kullanım klavuzunda yer alıyordur fakat ben bulamadım. Bu modelden kullanan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa sevinirim.

Öncelikle bağlantı ile ilgili bi problem var. Bilgisayara bağlantı için fotoğraftaki aparatı kullanıyorum.
http://i41.tinypic.com/2evdr3q.jpg

Fakat bi türlü verileri bilgisayara aktarmak için bağlanamıyorum.

İkinci problem ise gezi veya antreman sırasında mola verdiğim zaman (30-40 dk gibi sürelerde) saatin hız sayacı durduktan sonra tekrar kaldığı yerden devam etmemesi. Yani tekrar bisiklete binmeye başlayınca hız ve mesafe ölçümü yapmıyor. Tekrardan başlatmam gerekiyor.

Sonuç olarak saatin kullanımı konusunda pek bi bilgim yok. Bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Scudo
Merhabalar.. Veri aktarımı konusunda yaşadığınız sıkıntının kaynağı saatin pilinin zayıflamış olması olabilir.. Bende saati ilk aldığımda sorun yaşıyordum ancak pilini değiştirdikten sonra sorun düzeldi..
İki probleminizde ise yapabilecek bişey yok malesef çünkü 725x'lerde autostart özelliği bulunmuyor..

• Beğen
Tepkiler: Efrahim ÖZCAN
@d.berkay

Berkay saati ilk aldığımda hem sensörlerin hemde saatin pilini değiştirmiştim zaten. Sanırım sorun saatten veya pillerden değilde benim bu konudaki eksikliğimden kaynaklanıyor. Bağlantı ve veri aktarımı sırasında hem saat hemde programda yaptığın ayarları detaylı olarak aktarırsan çok yardımcı olursun.

İkinci bahsettiğin konudan alırkende haberim vardı. Autostart özelliğinin olmadığını biliyordum. Benim takıldığım Autostart yok tamamda kendimizdemi kaldığı yerden devam ettiremiyoruz. Mutlaka stop düğmesi ile ana ekrana dönüp start ile tekrarmı kronometre ve ölçümleri başlatıyoruz.

Geri