Scudo Sports

Polar S 725X - Ciclo Sport Hac5

Murat Çiftci

Daimi Üye
Tepki
236
Arkadaşlar nabız saati almayı düşünüyorum.Bu iki saat arasında kaldım.İkiside hemen hemen aynı fiyat.Polar daha çok tercih ediliyor gibi.Ama Ciclo'da da yükseklik ölçer falan var sanırım.Polar'da yok galiba.Bu iki saati kullanan arkadaşlardan yardım ve yorumlarınızı bekliyorum,iyi günler...

Scudo
Polardada yükseklik ölçer var ama sanırım eğimi falan acak bilgisayarda görebiliyorsunuz ekranda göstermiyor...

Hımm.Anladım teşekkürler.Polar daha iyi bir seçim gibi sanki.
Siz ne düşünüyorsunuz?

Merhaba s725 de otomatik start stop fonksiyonu bulunmuyordu bu yüzden S720 tercih etmiştim (bu benim açımdan çok önemli zira durduğunuzda antrenman kaydınız devam edebilir ya da başlatmayı unutursanız antrenmanınız kayıt edilmez, kimilerine göre bu sorun değil...). Ancak kadans vericisi çok fazla arıza yapmıştı ve veriş mesafesi çok kısıtlı. Kadans kiti 2 kere arızalı çıkmıştı ambalajından ( bir kerede de sonradan arıza yapmıştı) sıfır almama rağmen oldukça sorun yaşamıştım serviste, bir keresinde de bozulunca tamir ettik diye içine hız göstergesinin kartını takıp göndermişlerdi (kadans yerine hız gösteriyordu :) ) aylarca beklemiştim tekrar yenisi gelene kadar. Kadans kitinde ve serviste olan sorunlar dışında oldukça memnunum halen kullandığım S720 den. Yaşadığım sorunlar da geçtiğimiz senelerde olmuştu belki şimdi düzeltmişlerdir servisi...

Yorumunuz için teşekkürler Hakan Bey.Şu anda Sigma'nın Fıt Watch modelini kullanıyorum.O da manuel.Yani ant.başlarken kendiniz başlatıyorsunuz.O yüzden alıştım.Pek sorun olmaz.Fakat şu alıcı mesafesi falan biraz canımı sıktı.Ama sanırım kablosuz çoğu vericilerde bu problem oluyor.Umarım servis işi düzeltmiştir.Sonuçta aldığımız ürünler ucuz ürünler değil.Kendimizi ne sıkıntılara sokup,nelerden kısıtlayıpta alıyoruz.Bu yüzden insan tabii ki sorun yaşamak istemez.Umarım böyle bir sorunla karşışmam.
Görüşmek üzere...

Rica ederim, Fitwach bir KM saati olmadığından normal, ama diğerinde bisiklete binince kayda başlaması çok önemli bence. Mesafeye gelince, kadans kitlerinin verici mesafesi sanki tam standart değil ve üstünde yazan mesafeye uymuyordu, örneğin birisi 5-10 cm daha yakından görmesi gerekiyordu, kadrolarım küçük olduğu halde zorlanarak taktım, kadrosu büyük olanların biraz daha cambazlık yapması gerekebilir kadans kiti için, onun dışında yeni serileri çok daha iyi olabilir (cs6000 sanırım)...

Kesinlikle HAC5 derim. Fonksiyonlar ve CicloSport'un kalitesi ortada;sanılanın aksine çok kaliteli ürünler yapıyorlar.

Ve CicloSport'un nabız ölçümü çok hızlı ve anlık; Sigma bu konuda en yavaşlardan. Polar tabii ki öncü ama...

Sigma'da bir kaç sorun yaşadım açıkcası.Şuanda kullanmıyorum zaten.Polar ile arasında karar vereceğiz artık.Teşekkürler...

s725x in yerine cs300 modelini onerebilirim. Çok ufak bir iki ozellik hariç herşey aynı. Cs300 de 725x te bulunmayan otomatik başlama ozelligide mevcut. Kullanıyorum gayet memnunum tek sorun verileri bilgisayara atamama. Cok garip bir transfer metodu kullanmışlar çok eski saatten çıkan sesi mic ile bilgisayara kaydedip poların programına tanıtıyorsun.
İmkan varsa hac5 olayın sonu ama yoksa 725x yerine cs300 tavsiye ederim.

yanlış degilsem sadece yukseklik yok cs300 de gerisi aynı artısı var otomatik başlıyor.

Geri