Scudo Sports

Piyasa da şu an cyclocross bisklet bulamadım. Niasan ayını beklemek gerekiyormuş...

Scudo
Salcano sipariş üzerine bu bisikletleri topluyordu sanırım fabrikasıyla görüştünüz mü?

eser abiye katılıyorum ergun arkadaşıma salcano xrs030 apex ini fabrikaya sipariş etmişlerdi öyle geldi bisikleti

iletiler için teşekkkürler, ben yerli düşünmüyorum. seçtiğim marka focus mares ax 2.0 . Bu modeli bekleyeceğim.

Ciddi birşey isteyenler için Türkiye'de bu var. :in: (link)

Hayırlısı olsun öncelikle bu ürünün yabancı kaynaktaki fiyatı 1750 $ görünüyor Türkiye deki fiyatı nedir acaba ?

alın bir surly cross check kadro istediğiniz donanımla bütceniz ve canınız nasıl istiyorsa öyle toplayın benden tavsiye.hem evladiyelik bir kadroya hem de
eşsiz bir bisiklete sahip olmuş olursunuz.

Surly cross check i nasıl alabiliriz?

www.bikemailorder.de de çok uygun fiyata aldım349€ idi bir arkadaşım da yanında getirdi.ama gümrük ödemeyi göze alırsanız adresinize de gönderiyorlar.türkiyede zannedersem bulunmuyor maalsesef.

@ufuk07
Sizdeki bisiklet uzay malıda bizde bunu alıcak bütçe yok birde bu ürünü biz bırak 350 yi 500 e alamayız :D siz herhalde 349 € kadroya verdiniz sadece

neden alamayasın güzel kardeşim? alınmayacak bir kadro değil fiyatı muadillerine göre oldukca uygun.millet kaç bin tl ler veriyor.bu arada uzay malı ne demek anlayamadım ?
çelik tabii ki diğer malzemelere göre çok daha ağır ama bu bir kaç kilonun inan herkesin abarttığı kadar bir farkı olmuyor,en azından ömür boyu kullanılabilecek bir malzeme ve parasını hakediyor bence.

• Beğen
Tepkiler: laciverti
@ufuk07

Uzay malı derken dünyadakilerden iyi anlamında söyledim bu ürünün Türkiyeye geliş maliyeti yani bu bisikletin bize gelceği tutar 5000 i bulur :)

Geri