Scudo Sports

Piranha Diablo 3.5 İnÇ Su GeÇİrmez Gps Navİgasyon

Fikret Öztürk

Daimi Üye
Tepki
539
İsim
Fikret
Başlangıç
2009—10
Bisiklet
Trek
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Geçen gün hem otomobil hemde motorsikletlerde kullanılabilen bu ürünün siparişini verdim ve bugün elime ulaştı.Bu ürünü bisikletimle yaptığım turlarda da kullanmayı düşünüyorum.Özellikle hiç bilmediğim bir şehirde istediğiniz yere ulaşmada çok faydalı olacağını düşünüyorum. Şarjı 3-3,5 saat gidiyormuş.

http://www.incehesap.com/images/userimages/1061844401_20100422165642.jpg

Başlıca özellikleri şöyle:
  • Sesli navigasyon yönlendirmelerini kask içinden duyabilmek için FM Transmitter özelliği ve kablosuz kask içi kulaklık aparatı
  • Eğer cihazınızı otomobil içinde kullanacaksanız; FM Transmitter özelliği ile sesli navigasyon yönlendirmelerini aracınızın hoparlörlerinden kablosuz olarak duyabilirsiniz.
  • 81 il, 548 ilçe tam detaylı en güncel v.10.6 dijital harita - Başarsoft
  • -GO™ MyWay 8.0 3D Türkçe navigasyon yazılımı
  • Yaklaşık 400.000 adet yeniden güncellenmiş POI (önemli nokta) bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)
  • Harita üzerindeki binaları ve araziyi üç boyutlu (3D) olarak görüntüleyebilme
  • Karayollarındaki hız uyarılarını bildirebilme
  • 400 MHz Centrality Atlas III işlemci ile yüksek çalışma hızı
  • Mp3 ve Mp4 oynatabilme özeliği (ASF/ AVI/ MP4/ 3GP/ WMV video ve MP3/ WMA/ WAV müzik formatları desteği)
  • Yol bilgisayarı: anlık hızı, varış noktasına olan uzaklığı ve kalan süreyi tek ekranda gösterebilme. Ayrıca seyahat sonunda or talama ve maksimum sefer hız bilgileri
  • Standart motorsiklet moduna ilaveten otomobil, bisiklet ve yaya kullanım modları
  • Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota hesaplayabilme
  • Gece/ gündüz ekran sürüş modları
  • Adres defteri (Sık kullandığınız lokasyonları adres defterine kayıt edebilir ve sonrasında tek tuşla kolayca erişebilirsiniz.)
  • Geçmişte yapılan navigasyon kayıt günlükleri
  • Simulasyon desteği (Gidilecek rotanın önceden izlenebilmesi)
  • Pusula özelliği
  • 512 MB Dahili hafıza ve USB port ve SD/MMC kart okuyucu

Bisiklete monte edip resimlerini en kısa sürede yayınlayacağım.

Scudo
fiyatı buyuk ıhtımal daha uygundur ben de arastırdığımda fiyat uçurumunun bazı ürünler de çok fazla olduğunu gördüm ve nedenini bulamadım sadece ekranın hassasiyetinin arttığını gördüm ve nedenini merak ediyorum.
Başka açıdan da bisiklet için minumum hangi hangi özellikleri barındırması gerekir?

Ürünü iade ettim. Sebebine gelince FM radyo hoparlörü sadece cihazın yanındayken ses veriyordu cihazdan biraz uzaklaşınca ses kesiliyordu. Ürünü iade ettim yenisini gönderdiler ama onda da aynı problem çıktı. İkinci ürünü de iade ettim. Paramı iade edecekler.Sanırım bu modellerde ses aktarımı problemli. Bu markanın bu model sorunlu alacaklara duyurulur.

Bu tür ürünlerde GARMİN kullanın , ayrıyetten sadece bisiklet kullanımı için GPS modülleri üretiyorlar :)

Dün Ortaköye giderken Necatibey Caddesindeki Garmin ana bayisine uğradım. Bisiklet için kullanılan Garmin Edge 500 ve 705 modellerini inceledim. 705 te haritada var ama yönlendirme sesle değil yazı ile fiyatı 500$ + KDV 500 de harita yok, fiyatı 430$ + KDV
Birde bu cihazların pilli olması bisiklet turlarında daha uygun olur. Uzun turlarda 3-3,5 saat şarj süresi hiç bir işimize yaramaz.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
@Orhan Kılıç

yol boyunca sürekli çalışmasına lüzum olmadığını düşünüyorum. ancak gerektiği zaman bakılırsa pil süresi günlük turlarda yeterli olabilir. kullananların yorumu nedir. bende almayı düşünüyorum. hem araba hem bisiklette kullanılabilen bir model bakıyorum

Merhaba foruma yeni üye oldum 2012 temmuz ayında antalya izmir çanakkale ve bursa turu yapacam şimdiden hazırlıklarına başladım bende çok araştırmasını yaptım ama en uygun ve kapsamlı olanın bu cihaz olduğunu buldum sen kullandınmı ve bisiklete monta ediliyormu tavsiye edermisin.

Japon kanalında (NHK world) bisikletle ilgili bir belgeselde, 3 farklı rota belirleyen gps cihazı gösterdiler; "less elevation" herhalde en az yokuş inip çıktığımız rota, "side way" heralde en az çevre yolu sıkıntısı çektiğimiz rota bir de normal araba yolu. Maalesef cihazın marka modelini söylemediler. Duyan bilen varsa bildirirse sevinirim. Bisiklet için üretildiğinden belki şarj dinamosu filan vardır. Araştırmak lazım.

Geri