Fikret Öztürk
Daimi Üye
- Tepki
- 539
- İsim
- Fikret
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Geçen gün hem otomobil hemde motorsikletlerde kullanılabilen bu ürünün siparişini verdim ve bugün elime ulaştı.Bu ürünü bisikletimle yaptığım turlarda da kullanmayı düşünüyorum.Özellikle hiç bilmediğim bir şehirde istediğiniz yere ulaşmada çok faydalı olacağını düşünüyorum. Şarjı 3-3,5 saat gidiyormuş.
http://www.incehesap.com/images/userimages/1061844401_20100422165642.jpg
Başlıca özellikleri şöyle:
Bisiklete monte edip resimlerini en kısa sürede yayınlayacağım.
http://www.incehesap.com/images/userimages/1061844401_20100422165642.jpg
Başlıca özellikleri şöyle:
- Sesli navigasyon yönlendirmelerini kask içinden duyabilmek için FM Transmitter özelliği ve kablosuz kask içi kulaklık aparatı
- Eğer cihazınızı otomobil içinde kullanacaksanız; FM Transmitter özelliği ile sesli navigasyon yönlendirmelerini aracınızın hoparlörlerinden kablosuz olarak duyabilirsiniz.
- 81 il, 548 ilçe tam detaylı en güncel v.10.6 dijital harita - Başarsoft
- -GO™ MyWay 8.0 3D Türkçe navigasyon yazılımı
- Yaklaşık 400.000 adet yeniden güncellenmiş POI (önemli nokta) bilgisi (Otopark, benzin istasyonu, AVM, sinema, eczane, hastane, ATM banka, restoran, postane, vs.)
- Harita üzerindeki binaları ve araziyi üç boyutlu (3D) olarak görüntüleyebilme
- Karayollarındaki hız uyarılarını bildirebilme
- 400 MHz Centrality Atlas III işlemci ile yüksek çalışma hızı
- Mp3 ve Mp4 oynatabilme özeliği (ASF/ AVI/ MP4/ 3GP/ WMV video ve MP3/ WMA/ WAV müzik formatları desteği)
- Yol bilgisayarı: anlık hızı, varış noktasına olan uzaklığı ve kalan süreyi tek ekranda gösterebilme. Ayrıca seyahat sonunda or talama ve maksimum sefer hız bilgileri
- Standart motorsiklet moduna ilaveten otomobil, bisiklet ve yaya kullanım modları
- Rotadan yanlışlıkla sapıldığında otomatik olarak yeni rota hesaplayabilme
- Gece/ gündüz ekran sürüş modları
- Adres defteri (Sık kullandığınız lokasyonları adres defterine kayıt edebilir ve sonrasında tek tuşla kolayca erişebilirsiniz.)
- Geçmişte yapılan navigasyon kayıt günlükleri
- Simulasyon desteği (Gidilecek rotanın önceden izlenebilmesi)
- Pusula özelliği
- 512 MB Dahili hafıza ve USB port ve SD/MMC kart okuyucu
Bisiklete monte edip resimlerini en kısa sürede yayınlayacağım.