öncelikle konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum ama
şöyle bir sorum olucak sedona 721 alalı 1 ay oluyor ve ben bu 1 ayda 700 km yol yapmışım...sizce bu yeterlimi günlük limitim ne olmalı nasıl antrenman yapmalıyım ? cevpalarınızı bekliyorum teşekkürler...
bence haftada bir uzun 70 80 kmlik yol yapmak ve bir iki kez de 25 50 arası km yapmak iyi...
kesin de hesap hatası yapmışımdır
Kendini dinlemeyi bilmek önemli yani "daha fazla"nın sonu yok. ama gelişmek de lazım o açıdan 2 defa kendini zorlayabileceğin kısa tur bir defa zorlamadan gideceğin uzun tur iyidir bence...
Şuan Emanet Bir Bianchi astroyla günde 25km yapıyorum zor oluyor ama oluyo Bisiklet resmen demir yığını ama Güzel gidiyorİnşallah Bende 721 alınca turlara katılmaya falan başlıcam 1150 bütçe var nerdeyse 900 bisiklete geri kalaan la da akseuardı oydu buydu))Biraz uzun oldu...
Sen ne yapıyorsun ya Günde 50 km bana göre çok fazla. Hele ki bu sıcaklarda bırak bisiklet sürmeyi yürünmüyor bile sen nasıl sürüyorsun anlamadım. Bu arada kilonu da kontrol etmeyi unutma birden zayıflamak sakıncalı olabilir. Gerçi ben de zayıfladım ama kiloyu korumayı özen gösteriyorum.