Scudo Sports

Pendik - Bostanci.....

Mert Kayhan

Aktif Üye
Tepki
227
Haftaiçi akşamları 6:30 dan sonra Pendik Bostancı Antreman yapıyorum, mümkün olduğunca tabi.
Bir kaç akşamdır dikkat ediyorum, 3lü - 5li gruplar halinde pedal basan arkadaşlar var.

Tempolarını bozmamak için durdurup da soramadım gerçi kim olduklarını ama, imrendim açıkçası. Eğer denk gelebilecek olursak beraber pedal basmak isterim, eğer forumu takip ediyorlarsa.

Pendik - Bostancı arası için kaleye mum dikin beyler.

Scudo
selam bende pendikteyim ve kendimi geliştirmek adına bu gezi süper olur

@sinan kınav

Ben de erenkoydeyim. Bu geziyi bisiklet parkurunda mı yoksa cadde de mi yapıyorsunuz ? Bu turları ht sonu yapma konusunda ne dersiniz...

Arkadaşlar merhaba .
Bende Maltepe deyim ve h.içi akşamları 8 den sonra ve h.sonu sabahları 9 gibi pedallıyorum . (mümkün olduğunca tabii)
Pendikten yola çıkan arkadaşlara Maltepe den katılabilirim .
Görüşmek üzere . . .

Merhaba,
Ben ogle saatlerinde Pendik - Maltepe yapiyorum. Haftasonu bir sabah Pendik - Bostanci dusunurseniz katilirim. Tesekkurler.

Saatler inye böyle yav ya öğlen ya da gece hep :S

Şöyle saat 6 da çıkılamaz mı? Bence en tatlı saatler onlar güneşte batıyor falan =)

bende katılırım eger böyle bi düşünce varsa.Tek pedallamaktan iyidir.

selm pendikten özgür ben pendiz tuzla yapmak isterseniz beraber pedallarız

selm hafta sonları 8:00 gibi pendikten maltepe bostancı pedallamak isteyen arkadaşlar varmı tek başına pedallamak sıkıcı oluyo hemde tanışmış oluruz ne dersiniz tşk

slm arkadaşlar üç arkadaş yakında bostancı tuzla pedallamaya başlıycaz görüşürüz umarım.

arkaslar nerdesiniz :) havalar artık pedallamaya musait diyebilrim en azından biz haftaya basliyoruz

sayın arkadaşlar bende içerenköy deyim eğer hafta içi akşam 8 den sonra düşünürseniz pedallayabiliriz tabi yavaş tempoyla ;)
:D

Geri