Scudo Sports

Pedallı günler: Sapanca gölü çevresi

tamer ulu

Aktif Üye
Tepki
199
Bisiklet
Salcano
Merhabalar. Bu haftaki gezimiz sapaca gölü çevresi ve sahil kısmıydı.Güzel bir gezi oldu hepimiz için havanında sıcak olmasıyla birlikte sapanca seka kamp alanında mangalımızıda yaparak bu geziyi biraz daha anlam kazandırdık.Gerçektende Sapanca görülesi bi yer umarım yolu düşen kardeşlerimi gezdirme fırsatı olur.

ilkbahar kendini yavaş yavaş belli ettirmeye başladı.

yavaş oğlum boğazına takılır:D

CIIIIIZZZZZZ

YOL KENARINDA BİR DERE

Bu haftalık bu kadar haftaya başka bir yerde buluşmak üzere bol pedallı günler

Scudo
Çok güzel bir gezi olmus...
Sondan bir önceki fotograf Sapanca gölü kıyısının tam olarak neresi?

Listede gezmek istediğim yerler arasında bulunuyor Sapanca.Sayenizde önbilgi ve rota hakkında fikir edindim.Katılımcı arkadaşlara teşekkürler...

kadir bey merhaba
sapanca sahil kesimine bulunuyor belediye bu sene bu alana 2,5km yürüme ve bisiklet yolu yaptı. sapanca sahilden Uzunkum istikametine doğru umarın istediğiniz gibidir.

Bir dahaki turda aranızda olmak isterim. :) Çok güzel olmuş. Paylaştığınız için teşekkür ediyorum.

@tamer ulu

Verdiginiz bilgi icin çok teşekkür...
Bazen istanbuldan Maşukiyeye kadar gelip Sapanca tren istasyonundan trenle donuyorduk bu bisiklet yoluna hiç rastlamamıştım az daha ilerdeymis :) umarım Sapanca gölünün etrafı tamamiyle bisiklet yolu olur...
Teşekkür ediyorum kazasız belasız nice turlar...

ankara'dan istanbul'â gelirken Sapanca Gölü'nü görüyorum.

Her defasında göle bisikletle geleceğim diyorum. En kısa zamanda buraları göreceğim inşallah :)

Yazı ve fotoğraflar için teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: tamer ulu
Geri