Scudo Sports

Pazar Sabahı Orman Havası

tofuha

Üye
Tepki
3
2 Temmuz Pazar günü sabah sabah temiz hava teneffüs etmek için Belgrat Ormanı'na gidiyorum. Gelmek isteyenlerle buradan haberleşelim.

• Beğen
Tepkiler: otec
Scudo
Belgratta daha önce bisiklet ile tur yapan arkadasımızdan birinin ayagına kene yapışmıştı. Şu an belgradda kene mevcut dikkatli olun...

Barb.

• Beğen
Tepkiler: tofuha

sabah saat kaç gibi temiz havayı teneffüs edeceksiniz? gelme ihtimalim var (akşam yatış saatime bağlı;) )
kimseden de ses çıkmamış avrupa yakasında iş yok, anadolu vızır vızır:p

• Beğen
Tepkiler: tofuha
otec ciğim bu sessizliği bir nebzede olsa belgrad kenesine (belgradicus kenefelyus)a baglayabilirmiyiz acaba sizleri asfaltta gormek istiyoruz:D

kene var diye pisletleri satıp senin gibi yolcu olucak değiliz ya. bizim arkadaşlar her pazar biniyolar orrmanda.. saat çok erken olduğundan katılamıyorum. ve ayrıca v.abi rahatsız (haberin ola)

beni asfaltta görebilirsin kardeş. belgrad a giden asfaltta:D

sabah saat 10:30-10:45 arası bahçeköyden sonraki go kart pistinin önünde olurum. bu saatler arasında beklerim. yoksa ormana girmeden civarda turlarım muhtemelen. görüşmek dileğiyle...

teşekkür ederim yasin kardeş güzel bir geziydi umarım birdahaki hafta daha kalabalık oluruz......

ben sana teşekkür ediyorum yavuz.. bence de çok keyifliydi

yani; erdek haftasından sonraki haftamı:rolleyes: ;) demek istedin.

Haftaya Pazar sabahı (9 Temmuz) mutlaka görüşelim derim. Bu defa daha erken bir vakitte ve şimdiden ayarlarsak aksaklık olmaz. Bu defa görüşürüz umarım.

Arkadaşlar sizleri gece ürküntülerinede bekleriz:) ,
zira keneler o saatte uyuyorlar:rolleyes:.

Bakınız ; Belgrat ,gece ürküntüleri (28/06)
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=3891

Unutmadan bu haftaki ürküntüyü:Skull-175 , final maçı nedeniyle büyük bir terslik olmaz ise, perşembe yapacağız bilgilerinize

Hakan KAYIŞLIGİL

evet kardeş ama kesin birşey yok uzayabilir bizim tatil..haberleşiriz

abi biz çalışan insanlarız..hafta içi zorda..hafta sonu olabilir

Geri