Scudo Sports

PayPal geri dönüyor!

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Haziran ayında Türkiye'deki faaliyetlerini durdurup hepimizi derin düşüncelere sevk eden PayPal, geri dönmek için kolları sıvamış :)

ShiftDeleteNet'in haberine göre BBDK ile görüşüp anlaşma sağlayan PayPal, bu yılın sonuna kadar sunucularını Türkiye'ye geri taşıyıp, önümüzdeki yıl lisansını alarak, kaldığı yerden devam edecek :)

paypal-turkiye-geri-donuyor-2.png

Fakat yine de konu ile ilgili resmi bir açıklama olmadığı ve PayPal'ın Türkiye'de ne zaman hayata döneceği tam olarak netlik kazanmadığı bilgisini de hatırlatalım :)

Ama siz yine de asın bayrakları :D :harika:

mMMpD57.jpg

(link)

Scudo
Süppppeeeeeeerrrrrrrrrr :D Ama bu iş Osymetric dişlileri bike24'ten almadan önce olsa iyiydi be.

Dünyanın 17. Ekönömisi. Google, youtube, facebook, twitter, paypal, Wikipedia olmadan bizde hayat durur. Taaa amerikada ki tanışlardan paypal hesabı rica ettik.
Tamam vergi kaçağı için yasakladılar. Peki kızılay balgat hattında ayda -dolmuş sürücülerinin itirafları bu- 20 bin kazanan üstelik nakit çalışan dolmuşlardan alınan götürü vergi ne kadar acaba bir deyiversinler. Kayıt altında olsa o 20 bin liranın 7 bin lirasına devlet çökmek zorunda kurallar gereği. Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: berktx
Çok iyi haber.:harika:

Boşuna sevinmeyelim.
Yurtdışı alışveriş sitelerinde işlemiyormuş.

@sirreddot
@Hakan Acar
Şuan ağlıyorum

• Beğen
Tepkiler: berktx
Yurtdışı için mümkün olmuyorsa paypal'ın bize ne getirisi oluyor ki tam olarak bu durumda? Yani sevinecek bir şey var mı benim kaçırdığım?

ben demiştim ama gelecek diye

Buyursun gelsin. Valla özledik.

aynen ininal ne zman komisyon alıyor?
Aliexpressten alır mı?

2017 yılının sonuna kadar sunucularını Türkiye'ye taşımayı planlıyormuş.. yani bize ulaşana kadar 2018'in ortalarını bulur gibi geliyor bana :cool:

@Dethagorf onda vermiyomuyuz 50$ ise 50$ yatırmak yetiyormu
birde ininaldeki parayı ona nasıl aktarabilirim?

@Owlknife bi cevap verin ininalde yurtdışı alışverişinde para kesiyormuş enpara kesiyor mu?

@Dethagorf abi 40$lık sipariş için karta 1$=3tl diyelim 120tl yatırsam yeter mi müşteri hizmetlerini aradım bayağı birşey dedi galiba bundan da para alıyorlarmış ininal gibi?

bugünün en iyi haberi... çok sevindim diyebilirim umarım gerçekleşir.

Geri