Scudo Sports

Patlak Önleyicilerr!!

mhmmd123

Üye
Tepki
37
Arkadaşlar ben bu patlak önleyici sıvıların fonksiyonunu pek anlayamadım.Acaba patlayan yere mi sürülüyor?:( :eek:

Scudo
hayır içlastiğinin içine sıvıyı sıkıyorsun lastik patlayınca sıvı patlıyan yeri kapatıyor patladığını hissetmiyorsun bile

slime patlak buyuk degilse kesinlikle ise yariyor, aksi taktirde yama yapmakta problem oluyor. basincla disari ciktigi icin yama tutmuyor. en iyisi yedek ic lastik ve bolca yama tasimak :)

kardeş heralde jelden bahsediyorsun evet jel tekerde işe yarıyor yani patlamaz bir hale geliyor almanı tavsiye ederim sürmesini fazla bilmiyorsan yöneticilerimizden yardım alabilirsin

@No_Fear

Bence arkadaş stans lardan bahsediyo...ki üstte açıklama yapan arkadaşlarda olmuş.

@Mert Bağcılar

Peki bu jelle sıvı koruyucunun birbirinden farkları ve/veya varsa birbirlerine göre eksi ve artıları nelerdir acaba ?

keyifli sürüşler ..

sıvıyı lastigin içine sıkıorsun eğer lastık patlarsa ustune gelerek patlagı kapatıor ve sennde urasman gerekmıor oke

peki pro yol yarışlarında bunu kullanmıyorlar mı? habira takım arabasından lastik değiştiriyorlar.

@çağdaş efe

Hayır yol yarışlarında hiçbir zaman kullanılmaz. Sadece pro'lar değil amatörler de kullanmaz.
Epey yoğun ve ağır bir sıvıdır çünkü. Ağır olduğundan atalet momenti de fazladır. 200 km boyunca böyle bir ekstra ağırlığı taşıyacağınıza 10 saniye süren lastik değiştirme işlemini tercih edersiniz.

Yol bisikleti lastiklerine uygulanan yüksek basınç ve lastiğin özel yapısı zaten gerekli patlak korumayı sağlar.

@Özgür Nevres

hımmm teşekkürler hep merak ederdim okadar teknoloji var neden köpük kullanmıyorlar diye.ben hiç kullanmadığım için bu kötü etkilerini bilemiyordum tabi. tekrar teşekkürler.
:eek:

Geri