Scudo Sports

İnceleme Pack 2 Ride / Bongo Kokpit Çantası

BerkEvren

Forum Bağımlısı
Tepki
12.865
İsim
Berk Evren
Başlangıç
1983—84
Bisiklet
Diğer
Herkese selamlar;
Yerli bisiklet çantası üreticisi Pack 2 Ride'ın tek veya çift olarak kullanılabilen kokpit çantası "Bongo"yu inceledim;

2,2 litre hacmi ile (Çap: 11,5 cm Yükseklik: 24cm ) hemen her kullanıcının işini görebilecek, her tip gidon ve bisiklet tipinde kullanılabilir bir çanta Bongo.

(link)

_MG_3941.JPG

_MG_3933.JPG _MG_3934.JPG
_MG_3942.JPG

Döviz kurunu düşününce, yurt dışı rakiplerinden çok daha uygun fiyatlı bir çanta olduğunu söyleyebilirim. Malzeme ve tasarım kalitesi ise gayet memnun edecek cinsten.

Ölçüleri özellikle Stanley Adventure kamp tenceresi düşünülerek ayarlanmış.
Bunun dışında 1,5-2 litrelik pet şişe veya termoslar, keyfinize göre koca bir şarap şişesi koyma lüksünüz var.

204529-5.jpg

Salgın günlerinin bitip, uzuun sürüşlere çıkacağımız kısa sürede geri gelmesi dileğiyle...

Scudo
Pack2Ride gerçekten ilgi çekici.
Yakında ben de Inina ve Sele altı tur çantasını almayı planlıyorum.

Pack2Ride için bir şiir yazdım.

Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl söylesem sana
İlk harflere baksana

Adana'dan selamlar.

Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl söylesem sana
İlk harflere baksana

Adana'dan selamlar.

Seviyorum ama kimi
En tatlı birisini
Nasıl söylesem sana
İlk harflere baksana

Adana'dan selamlar.
Bilmukabele hocam. Pack2Ride markası için öncü kullanıcıların yeri her zaman ayrı olacaktır. Saygılarımla,
Ben dün Joyride modeline aldım. Yarın uzun uzun süreceğim onunla :)230146 dosyayı görüntüle
Harika görünüyor Taygun bey. Hakkını vereceğinize inanıyoruz, saygılar, sevgiler.

• Muhteşem
Tepkiler: mavi silgi
Bongo ile az gittik uz gittik, dere tepe düz gittik...
Yaz gelip yağmurluk - yedek kıyafet derdi de azalınca artık hem günlük sürüşlerde hem antrenmanlarda kullanmaya başladım bongo'yu.
(Ki bütün yedek malzemeler ve pompaya ek olarak decathlon 100 serisi yağmurluk sığıyor içine)

IMG_20200615_062323_1-01.jpeg

IMG_20200611_095143-01.jpeg

Pack2Ride'ın sanırım bir iki modeli dışında diğer tüm modellerine sahibim. Herhalde ilk alanlardandım :) Inna ve Bongo modellerini kullanma şansım oldu. Diğer modelleri pandemiden dolayı deneme şansım olmadı. Tura çıkma şansım olduğunda tüm modelleri deneyeceğim.
Konu başlığı Bongo, Evren de zaten çok sık kullanıyor ve ürünü çok da güzel anlatıyor. Ürün hakkında bir iki kelime de ben etmek istiyorum. Gerçekten küçük bir dev kendisi. İçine birçok şey sığdırabiliyorsunuz. İlk zamanlar Inna'yı çok sık kullanırdım. Fakat yaz ile beraber tam bir Bongo tutkunu oldum. Hacminin yanında da oldukça dayanaklı. Su geçirmezliğini henüz test etmedim ancak Evren'den gördüğümüz kadarıyla suya dayanıklılığı da son derece iyi.

İlk fırsatta tüm çantaları bir turda denemek için heyecanla bekliyorum.

Su geçirmezliğini henüz test etmedim ancak Evren'den gördüğümüz kadarıyla suya dayanıklılığı da son derece iyi.
Ürün büzgülü bir ağzı olduğu için su geçirmez değil zaten. Hatta altında olası kaçaklar için su tahliye deliği var. Ama 5-10 sağlam yağmur ve bir köpüklü-süngerli yıkama dahil su geçirmedi kumaşı. Yine de telefon, kamera koyup yağışta sürecekseniz bir poşet içinde tutmakta fayda var. Neticede ağzı açık bongonun.
Telefon, kamera demişken bongoyu asıl kullanma sebebim bu benim. Sürerken ağzını açık tutuyorum ve gerektiği anda kameraya ulaşabiliyorum. Veya çekim yaparken acil gidonu tutmam gerekirse hemen içine atıyorum kamerayı 👍

• Beğen
Tepkiler: bulent.tekin
Geri