Merhaba.Bisiklet grubumuz için bisiklet forması yaptırmayı düşünüyoruz tasarımı bize ait.Bildiğiniz bir yer varmı? Kipeo hariç.Çünkü orası yüksek bir ücret söyledi.
Kardeşim selamlar, Bulunduğunuz ildeki tekstilciler carsısı vs tarzı bölgelerden cok uyguna yaptırabilirsiniz. Heleki büyük bir şehirdeyseniz kesinlikle bulacaksınızdır hiç şüpheniz olmasın.
@x-rayted Merhaba. Firmanın facebook sayfasına baktım. Epey bir kişi sipariş vermiş. Siz memnun musunuz ? Forma kalitesi nasıl (kumaş fermuar vs), kullandıkları boyaların sağlığa zararlı etkisi var mı ? Teknik kumaş kullanabiliyorlar mı ? Sitelerinden bu bilgilere erişemedim de o nedenle size sorayım.
@orneken
Ben formadan memnunum . Kumaş fermuar cepler gayet iyi ve kaliteli. Fermuarlı küçük bir cep var anahtar falan oraya koyuyorum iyi olur . Ceplere aynı anda 5,5" HTC desire 820 telefon, kabarık cüzdan mini pompa ve araba anahtarı sığdırıyorum.
Boya kalitesi hakkında bir yorum yapamayacağım.
Telefon ile arayıp bilgi alabilirsiniz.
formaiste den en son geçen hafta sipariş verdik toplamda 15 tane forma siparişi oldu. Toplu olduğu için tanesini 70 TL'den veriyorlar. Bilgine.
Saygılarımla.
Bisiklet ve aktif spor urunler uretimi yapan caretta spor diye bir firma var izmir karsiyaka da. coolanse marka üretileri mevcut. Cok kaliteli ve piyadadan farkli urunleri var. Neyi isterseniz uretiyorlar.