NightRider
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 119
- İsim
- Süleyman Özgün
- Bisiklet
- Lapierre
Geçmiş olsun hocam. Lastiklerin üretim yılına bakmışmıydınız? Belki raf ömrü bitmiş ütün özelliğini yitirmiştirÖzceylan bisikletten internet üzerinden üç adet cst 700×25-32 iç lastik aldım.Kargo süresi ve paketleme sorunsuzdu.
Montaj aşamasında 3 iç lasktikte de sorun çıktı. Hatalı montaj yapmış olma ihtimalime karşı, eski iç lastikleri taktım ve sorunsuzca montajı bitirdim.Montaj öncesi ;jant ve dış lastiği kontrol ettim.İç lastiği pudralayarak ve ezilmeye karşı kollayarak yerleştirmiştim.
Firmayı aradım ve sorunu ilettim ve hiç bir talebim olmadığını ekledim.Sadece satış yapılmadan önce,bu iç lastiklerde sorun olabileceğini ve kontrol edilmesi gerektiğini söyledim. Görselleri de gönderdim.
Firmada görüştüğüm şahıs,son derece umarsızca ve küstahça montaj hatasını ima edecek sorularla konuyuu geçiştirneye çalıştı.
Kendisine,eski iç lastikleri sorunusuzca taktığımı ve montaj hatası olmadığını söyledim.
Firmadan şu ana kadar,herhangi bir geri dönüş,özür veya konunun araştıralacağına dair bir bilgi notu olmadı.
Firmanın kalitesi ve müşteriye bakışı açısı bu kadar ne yazık ki..
@Taygun Kon bir tanesi bomba gibi patladı şişirirken ,diğer ikisi şiştikten sonra hemen indi.Bende çok şaşırdım.İki büyük delik oluşmuş..
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Doğa bisikletten aldığım shimano maraton plus lastikler sorunlu çıkmıştı. Doğa bisiklet ile iletişime geçtim ilkinde sorunu çözdüler. Ama aynı lastik ile ikinci sorun yaşayınca oralı bile olmadılar. Doğa ile iletişim sorunu yaşamış biri olarak ana disbşrütör olan Aslı bisiklet olmasaydı mağdur olmuştum.sağolsun Aslı bisiklet arızalı lastiği istedi. Yapılan kontrolde defolu ürün olduğu tespit edildi ve sıfır lastik gönderdiler.Dış lastik kaç mm?
Normalde dış lastiğin uyum aralığının sınırında olduğu iç lastikleri almam ama 26x1.50 dış lastik iç lastiklerin ya alt ya üst sınırında kalıyor. Geçenlerde 26x1.50 lastikler için Erdoğanlar'dan 2 tane (link) lastik aldım, kutusunda uyumlu lastik listesinde 26x1.50'ye uygun olduğu net olarak yazıyordu, biri şişirirken patladı, sibop kenarından yarılmış; diğeri şişirdikten 20 dakika sonra tıslayarak söndü, 10 cm'ye yakın bir yarık oluşmuş. Sonra dış lastiğin uyum aralığının alt sınırında olduğu (link) lastik aldım, onlarla sorunsuz devam ediyorum.
Özceylan ile 1 defa sözlü, 3 defa yazılı iletişimim oldu. Üsluplarının biraz sert/yüksekten olduğunu söyleyebilirim ama en azından iletişim kurulup sonuca ulaşıldı benim görüşmelerimde. Platform harici doğrudan alışveriş yaptığım firmaları (Özceylan, Doğa, Erdoğanlar, Şişman, BikeStore, BroBike, BikeAndOutdoor v.b.) iletişim başarısı sırasına koysam, sanırım Doğa 1., Erdoğanlar 2. sırada olur. Belki de Erdoğanlar 1. olurdu ama Doğa'ya iletişim formundan soru sorunca maille, arayarak ya da whatsapp üzerinden ulaşıp uzun uzun ürün seçimine yardım etmelerini, canlı fotoğrafları göndermelerini takdir ediyorum.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım. Doğa bisikletten aldığım shimano maraton plus lastikler sorunlu çıkmıştı. Doğa bisiklet ile iletişime geçtim ilkinde sorunu çözdüler. Ama aynı lastik ile ikinci sorun yaşayınca oralı bile olmadılar. Doğa ile iletişim sorunu yaşamış biri olarak ana disbşrütör olan Aslı bisiklet olmasaydı mağdur olmuştum.sağolsun Aslı bisiklet arızalı lastiği istedi. Yapılan kontrolde defolu ürün olduğu tespit edildi ve sıfır lastik gönderdiler.
2 matara kafesi 1 adet de matara siparişi verdim. Ertesi gün kargoya verildi ve Antalyaya bir günde ulaştı. Matara kafeslerinden birisi eksikti. Aynı ürün olduğu için 2 tane olduğunu farketmemişler sanırım.Ozceylanlardan yeni urun siparisi verdim...sordugum sorulara itici bir cevap vermediler...yardimci oldular...urunlerin fiyatlari malum degiskenlik gosterdigi icin,en uygun fiyata en iyi yerden alma sansimiz yok olmus oluyor...
Bu cümleyi anlayan var mı?urunlerin fiyatlari malum degiskenlik gosterdigi icin,en uygun fiyata en iyi yerden alma sansimiz yok olmus oluyor...
Bu cümleyi anlayan var mı?
Bu cümleyi anlayan var mı?