Scudo Sports

Orta göbek tavsiyesi

B'Twin Triban 3üm var bir orta göbek almak istiyorum bakımlarını falan ben yapıyorum elimde malzemem var kolay bakım yapılabilecek ve söküp takması kolay olacak bir göbek tavsiyesi alabilir miyim?

Scudo
B'Twin Triban 3üm var bir orta göbek almak istiyorum bakımlarını falan ben yapıyorum elimde malzemem var kolay bakım yapılabilecek ve söküp takması kolay olacak bir göbek tavsiyesi alabilir miyim?

Görseldeki en ucuz olanı alın. İşinizi görür.shimano ya 500 lira kaptırmayın boşu boşuna Screenshot_20250322_002302_com.dmall.mfandroid.jpg

Kafanıza göre almayın. Ölçü oluyor orta göbekte. Ölçüye göre ve kullanacağınız kranksete göre seçim yapmalısınız.

Kolay söküp takilan diye seçim olmaz aynakolun modeli ve kadronun modeline gore almaniz gerekiyor ayrica bence tüm hepsi kolay söküp takılıyor hepsi mantigi ayni dişli sistemi var yeni modeller pressfit denilen içeri sıkıştırma seklinde o dahada kolay

orta göbeğim 115mm X 68mm 122.5mmlik almak istiyorum eski sahibi 115 kullanırken demire sürtmüş sizce bir farklılık olur mu yada sorun yaşar mıyım?

Geri