Scudo Sports

Orta Ayak (kickstand) uzunluğu neye göre belirlenir?

peugeot

Üye
Tepki
1
İsim
Onur
Bisiklet
Peugeot
Merhaba arkadaşlar,

Park esnasında bisikletin herhangi bir yerden destek almadan dengede durmasını sağlayan orta ayak uzunluğu neye göre belirlenir?

Ayak uzunluğu, montaj yapılan delikten yere kadar olan mesafe ile eşit mi yolsa 1-2 cm kısa mı olmalı?

Ayar yapılan türleri olduğunu biliyorum fakat "Esge Pletscher" marka klasik tipte olanlardan almayı düşünüyorum.

28" Jantlı klasik tur bisikletimde, montaj deliğinden yere olan uzaklık lastik takılmamış halde 13cm. 700C (700x28) lastik takmayı düşünüyorum. Lastik takıldığında artacak ölçü de göz önünde bulundurularak ne uzunlukta bir orta ayak almalıyım?

https://swhs.home.xs4all.nl/fiets/tests/standaarden/esge.jpg

Teşekkürler.

Scudo
Esge Pletscher kullanıyorum,piyasadaki en iyi ayaklıklardan biri. Orta bölümden takılacaksa arka bacak uzunluğu önemli. Hem 26 için hem de 28 tekerler için ayaklıkları var. Ayrıca ayak ucu için plastik malzeme de alırsanız yere sağlam basar. Ama bisiklet devrilmeyecek diye bir şey yok ayrıca heybelerinizi dengeli bir şekilde yerleştirmeniz ön teker için de sabitleyici kullanmak zorundasınız aksi takdirde ufak bir rüzgar esintisinde devrilebilir...

• Beğen
Tepkiler: peugeot
Delta Bisiklet oran mağazada tur bisikleti için ortadan bağlantılı 2 li açılan ayaklık var motorlardaki gibi bisiklet çok ağır yüklü olursa normal yan ayaklar taşımıyor yana yatıyor.Yüklücekseniz bisikletinizi 2 lilerden alın derim. 100 lira civarında fiyatı.

• Beğen
Tepkiler: peugeot
Geri