Scudo Sports

operasyon sonrası ->yenilenmiş Mars

smee

Aktif Üye
Tepki
91
Foruma ilk üye olduğumdan beri bisikletimin resmini buraya koymayı hevesle bekliyordum. Bugün bisikletin artık görüşlerinizi almaya hazır sayılabileceğini düşünüyorum. fazla uzatmadan karşınızda yenilenmiş "Mars".

http://img384.imageshack.us/img384/9517/marsgl6.jpg

"Mars"ın önceki hali ve bu hale geliş öyküsü için aşağıdaki konuyu okuyabilirsiniz;

Scudo
@FAİK

işin aslı alırken ben de bilmiyodum ama sanırım öyle. buradaki bisikletçide pek fazla seçeneğim yoktu. onu beğendim sadece, ondan aldım.

bi kaç gün sonra aynı bisikletçiye gelen ufak bi çocuğun street bisikletinde aynı pedaldan vardı. buralarda street görmeye de pek alışık değildim konuştum ufaklıkla bisikleti almanyadan akrabaları getirmiş :)

bu arada bende zaten bisikleti etnies'lerle kullanıyorum :D pek sorun olmadı şimdiye kadar memnunum yani.

O pedallar street&DJ pedalı değil standart, her amaca uygun pedallardır. bu bisiklet üzerinde de hiç kötü durmamış.

Bisikletiniz gayet güzel gözüküyor. Lakin çok daha fazla ve detaylı resime ihtiyacımız var. ;) Merak ediyoruz yahu.

@tayfur

linkte mars'ın ilk hali ve şu anki hale gelişine kadar başından geçenler var.

aslında burada kalabalık yapmasın diye tekrar koymamıştım... şimdi biraz uykum var en yakın zamanda düzenleyip yeni bir mesajda ekleyebilirim o resimleri de yeniden...

Geri