Scudo Sports

Öne mekanik disk

Scudo
ikinci el forumlarını takip edersen orda bazen 50ytlye set halinde olabiliyor...

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
çoğu kişinin mantıksız bulduğu bi uygulama bu ama ben alivio fren kolları ve bradine papuç kullanan biri olarak mekanik diske geçmenin ne derece mantıklı olduğunu merak ediyorum bi tavsiyesi olan var mı acaba??

açıkcası ben önce mekanik disk kullanıyorum arkada baradine pabuçlu alhonga v-fren disk fren benim çok işime yarıyo(çamur-karda biniyorum) arka frende öne göre nispeten daha az his var ve fren kolunu daha az çekerek aynı gücü uygulayabiliyorum diskte fakat elinizde hali hazırda böyle bir sistem varsa bence biraz mantıksız olacaktır...tabi benim sürdüğüm şartlarda sürekli sürüş yapmıyorsanız...
iyi günler...

• Beğen
Tepkiler: Ozan Güven
d. berkay arkadaşım yorumların için teşşekür ederim, beni de düşündüren ıslak ve çamurlu ortamlar zaten bi takım pabucu çamurlu parkurda iki tura feda ettim zaten jant yanaklarımdaki çizikler de cabası tabii :) ama bu pabuçları deneme şansım olmadı kısmetse yarın umarım..

• Beğen
Tepkiler: nebileyimulan
baradine pabuçlar bence çok iyi ben çok memnunum çok güzel tutuyolar ayrıca araştırmalarıma göre uzun ömürlülermişte...
tabi eğer sürekli çamurda falan binecekseniz sizin için en uygunu disk fren ama mekanik olup olmaması size kalmış...tektronun nispeten uygun disk fren setleri var bi düşünün derim...

http://i127.photobucket.com/albums/p148/delsol_01/DSC00539.jpg

benim on arka mekanik disk. arka bozuldu ugras ugras toparliyamadim henuz. V brake olsa iki dakikada halledersin.

balataları benimkinin aynısı bazı parçalarıda çok benziyo..Galiba buda promax...

ben 2 senedir mekanik disk kullanıyorum ve çok memnunum diğer bisikletimde v fren var yağmurda çamurda çokkötü ama mekanik disk te böle bi problem yok her kurşulda çok iyi tutuş sunuyor kullanıcısına yani şiddetle tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: guneeymurat
Geri