Scudo Sports

Ön Vites / Tel Takma

Tepki
24
Arkadaşlar merhaba,
Vites tellerinin değiştiriyordum ancak ön vites attırıcıya teli nasil bağlayacağımı bilemedim. Tel direkt vidalanan yere mi gidecek yoksa resimde işaretlediğim çikintidan geçerek mi vidalanan yere gidecek karar veremedim. Bir de sormak istediğim kaçinci vitesteyken telin gerginliğini ayarlamalıyım?

http://i42.tinypic.com/35mqjr7.jpg

Scudo
Şu anki takımınız doğru ;) Şansa bakın şu an elimde bundan 4 sene önce kullandığım aynı attırıcı var. Ayrıyetten çalışma mekanizmasına baktım da teli oradan geçirdiğinizde çok mantıksız bir şekil alıyor. Ki vites teli çekildiğinde bu işaretli yer dışa doğru hareket yapıyor ve telin konumu daha da mantıksızlaşıyor ;)

Evet o çıkıntıdan geçmesi fiziksel olarak bana da uygun gelmedi ama onun ne maksatlan oraya kondugunu sorgulayınca insan tereddüt yaşayabiliyor. Cevaplarınız için her ikinize de teşekkür ederim. İyi sürüşler diliyorum.

Telin baglanti sekli bence de dogru. O parcanin orada bulunma sebebi, kadroda tel yolu alttan geldiginde üzerinden gecirip yine o civataya baglayip calismasini saglamaktir büyük ihtimalle.

Geri