Scudo Sports

ön lastik dağda patlarsa

Apennin_67

Aktif Üye
Tepki
148
bugün küçük bi tur yaptık dağda,hızlı bi şekilde taşlık bi alandan iniyordum kendimi alıştırmıştım tam fısss diye bi ses geldi durdum duruş o duruş bir daha binemedim lastik patladı.neyse ben elimde bisikleti yola çıkardım eve gitmem için daha 3 km bi yol var önümde benimde ön tekerim patlamış bende böyle bi çözüm buldum eve daha çabuk gittim videomu izleyin

(link)

buda o turdan bana ait resim

http://img112.imageshack.us/img112/179/dscn6339kv6.jpg

Scudo
Çok hoş bir video yapmışınız; iki arkadaş birbirine güzel destek olmusunuz :p El sallamasaydın belki bir rekor kırabilirdin bravo valla:;İ)

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
bu en kısası daha el sallamasaydım indirmezdim birazda rüzgar vardı neyse yeterki ön tekerim patlasın :)

• Beğen
@bianconero

ön kaldırmayı bilmiyorsanız yapmayın size eziyet gibi olur bide yanlışlıkla düşürüyorsun önü tak diye vuruyor jant, jantdan olmayın sonra :D

• Beğen
@fatihgüven

videodada oldu zaten en sonda tek elimi istem dışı arkadaşımın zoruyla bir anlık bıraktım aniden düştü. zaten 3 km filan yol var önümde tek teker gidiyorum yoruluyorum bazen parmağım kayıyor düşüyor

• Beğen
@Murat1978

bu çok güzelmiş ya bundan bulmak lazım ya aaaa valla gittim bugün pompa aldım bisiklete iç lastikde aldım boşuna taşıyacam diye üzülüyordum aslında boşuna değil ama fuzuli ağırlık gereksiz bi ağırlık bu çok güzel bi buluş

• Beğen
Geri