A Afyon35 Forum Bağımlısı Kayıt 14 Mayıs 2017 Mesaj 717 Tepki 506 Şehir İzmir İsim Samet A. 26 Ekim 2018 #1 200 lümen civarlarında çok uçuk fiyatı olmayan markalı, usb şarjlı bir fener arıyorum ilgilenen olursa ÖM atabilir Yukarı, arkadaşlar elinde olup satmayı falan düşünen yok mudur?
200 lümen civarlarında çok uçuk fiyatı olmayan markalı, usb şarjlı bir fener arıyorum ilgilenen olursa ÖM atabilir Yukarı, arkadaşlar elinde olup satmayı falan düşünen yok mudur?
H Halit Kıran Üye Kayıt 27 Ekim 2013 Mesaj 32 Tepki 6 Şehir Gelibolu İsim Halit Bisiklet Sedona 5 Nisan 2019 #2 merhaba fenix marka ön bisiklet feneri var düşünürseniz watsaptan yazın 05511022666 kalitelidir
A Afyon35 Forum Bağımlısı Kayıt 14 Mayıs 2017 Mesaj 717 Tepki 506 Şehir İzmir İsim Samet A. 2 Haziran 2019 #3 Işığı bulup aldım buraya yazmayı unutmuşum yukarıda yazan beyefendiye de yazdım satsa onu da alacaktım ancak çok ilgisiz birisi kendileri satıcı benmişim gibi adama dönmesi için günler sonra mesaj yazıyorum yine de adam akıllı yanıt alamıyordum Konu kapanabilir bu arada
Işığı bulup aldım buraya yazmayı unutmuşum yukarıda yazan beyefendiye de yazdım satsa onu da alacaktım ancak çok ilgisiz birisi kendileri satıcı benmişim gibi adama dönmesi için günler sonra mesaj yazıyorum yine de adam akıllı yanıt alamıyordum Konu kapanabilir bu arada