Scudo Sports

Ön far yardım

H.Genç

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Trek
Selam arkadaşlar, daire içine aldığım yere fener almak istiyorum (nette öyle bir fotoğraf görmüştüm) , mesela ebay'de nasıl aratmam lazım? Değişik kombinasyonlar denedim ama bulamadım. Teşekkürler. http://img.tapatalk.com/d/14/05/23/jy2epyma.jpg

Loading.. %61

Scudo
Dostum işi far yeri olmayan yerlere sırf fantazi olsun diye far takma derim. Oynar parça ve oynar parçaya yakın konumlanmış bir bağlantı pek tekin olmayabilir. Onun yerine bir ön bagaj alıp onun üstüne uygun bir far takabilirsin. Olaki böyle bir bağlantı, yolu daha iyi aydınlatır düşüncesi ile bu işe kalkıyorsan şu yüksek lümen farlardan aldınmı bırak yolu aydınlatmayı karşıdan gelen araçlar uzunları söndür diye sana sinyal bile vereceklerdir.

Şuna bir bak bence (youtube) Ama markasını bilmiyorum...

(link)

@mehmetsunu
Valla hocam ben alttakine benzer bir şey gördüm ve o deliği onun için sanmıştım. Eğer dediğiniz gibiyse hiç bulaşmayayım : )

@Emre Yönlüer

aynen bundan bahsediyordum.

Loading.. %61

@Hakan Genç

O ışıktan mevcut ebayde.Ancak ekstra bir aparat alıp ona monte etmiş arkadaş.O aparatı bulmak lazım.Bende böyle birşey düşünüyorum

@Hakan Genç

O ışıktan mevcut ebayde.Ancak ekstra bir aparat alıp ona monte etmiş arkadaş.O aparatı bulmak lazım.Bende böyle birşey düşünüyorum

Arkadaşlar alın borusuna far takmak istiyorum çözüm önerilerinizi bekliyorum nasıl bir aparatla çözebilirim alacağım farın linki;

BATı BISIKLET Bisiklet Ön Işık Indüksiyon Bisiklet Parlak Işık USB Şarj Feneri Bisiklet Su Geçirmez Torch Bisiklet Far
(link) to Clipboard

Geri