Kirik dediginiz parca 2 numarali parcanin icine geciyor, onun görevi saftborusunu ortaliyor.
Simdi söyle bir siralama yapalim.
1. masayi alttan yukariya dogru sokuyorsunuz ve masada daki cakili yatak altaki bilyaya iyi oturmasini sagliyorsunuz
2. 2 numarali parcayi yukaridan bilyanin arasina bastirarark geciriyorsunuz. (yönü dilk mesajimda da dedigim gibi konik tarafi masaya dogru olacak, yani bilyanin ot´rtasina ok gibi girecek. Böylece saftborusu ortalanmis oluyor)
3. 2 numarali parcayi bilya ile kirik dediginiz parcanin üzerine kapak gibi gecirmeniz gerekiyor. Aslinda o parca salcano yazan parcananin görevini görüyor. bu durumda salcano yazan parcayi spacer olarak kullanmislar, neden öyle yapmislar bilmiyorum ama gereksiz birsey.
4. spacerleri takin
5. gidon bogazini takin ama vidalarini gevsek birakin
6. ahead kapagini takin ve saft ile bilya arasindaki bosluk kayip olana kadar s
ık
ın, sonra da bogazin vidalarini s
ık
ın.
Bir sorum olacak, siz furj takimini yenimi takiyorsunuz? Eger yeni takiyorsaniz eski furj takimdan parcalar ekledinizmi? Salcano yazan parca ile 1 numarali parcadan bir bana fazla gibi geldi.
Birde o 1 numarali parcanin iki tarafindan cekilmis bir fotograf atarmisiniz.
Edit. Simdi farkina vardim. 1 numarali parcanin ic capi cok büyük yani benim tahminin o parca saftborusundaki cakili yatagin eftrafina takilmasi gerekiyor. Bir deneyin oraya oturuyorsa sorun cözüldü demektir.
Sizin kadronuz konik kadromu?
Kirik parcananin bilyanin arasina oturma sekli. ve sonrada salcano yazan parca üzerine gliyor.