Scudo Sports

Obama Aldatmacası - The Obama Deception 2009

devilhere

Daimi Üye
Tepki
174
Obama Aldatmacası - The Obama Deception 2009

Tanıtım yazısında şöyle bir ifade var;
"Eğer gerçekleri bilmek ve tüm yutturmacaları kesmek istiyorsanız bu film sizin için"

Obama Aldatmacası Alex Jones'un yapımcılığını üstlendiği sert eleştriler bir film olmakla birlikte Obama'nın Amerikan Halkının menfaatine hizmet ettiği söylemini tamamen yerle bir etmiştir.Obama sadece yeni dünya düzeni kurmak isteyenlerin seçtiği bir simgedir.Amerikan Halkı köleliğe doğru giderken Obama bir kurtarıcı gibi gösterilmeye çalışılıyor.Yeni dünya düzeniyle ilgili çok kritik noktalara ulaştık.Bu olay sağ ya da sol ile ilgili değil.Bu bir Tek dünya devleti planı.Uluslararası Bankalar Amerikan Halkını yağmalamayı ve onları köleleştirmenin planlarını yapıyorlar.

1962'deki Kennedy suikastinden beri ABD'yi, dünyanın para trafiğini yöneten küresel güçler ve finans kurumlarının maşası olan başkanlar yönetiyor. Bunlardan sonuncusu ve en tehlikelisi(!) ise Barrack Obama. Büyük medya propagandası ile yıkıntıların üzerine bir kurtarıcı gibi sunulan Obama, imaj ilüzyonunundan ibaret bir figürden öte değil. Mezun olduğundan itibaren ona ilk işi veren yahudi para babaları tarafından yetiştirilip yönlendirilen Obama, gelecekteki ABD'yi federal bir devletin üzerinde yönetecek bir "üst devlet"in de temellerini atıyor. Belgeselde Obama'nın aslında ne olduğu, ne vaadettiği, neler yapacağı ve dünyayı nelerin beklediği anlatılıyor.

İzlemek isteyenler için (link) (ing.)

Scudo
Selam bilmeyenler için güzel bir konu zeitgeist izlemeyenler izlesin derim şuan ABD'de pasaportlarında tanıtım olarak insanı hükmeden o çipi gösteriyolar ve bazı yaşlı kişiler gönüllü olarak bunları kullanıyor düşünün sizin düşünce ve hareketlerinizi kontrol edebilen bir çip bunu öyle tanıtıcaklar ki insanlar istemeden gönüllü olup bunu kullanıcaklar.Düşünün tek bir dünya devleti ve başında olan tek bir kişi bu tam bir facia kendi haklarınızın yok olduğu ve tek iktidarın yönetildiği bir tek devlet mükemmel bir şekilde sinsi olarak dünyayı nasıl yavaş bir şekilde parça parça ellerine alıyorlar 3'cü dünya savaşıda büyük global devletlerin nükleğer savaşları olabilir ama şunuda unutmamak gereklidir tüm bunlar olurken hiç bir zorlama olmadan müslüman sayısı büyük bir artışda yabancı aileler 1 baba 1 anne + olarak olan çocuk sayısı 1 veya max 2 diyebiliriz genel olarak görülen yabancı ülkelerdeki müslüman insanların çocukları 1 baba 1 anne + olarak 2 veya 5 çocuk olarak görülebiliyor buda müslüman sayısının artışı birde işin bu olayı var 1 müslüman kişi 1 yabancı ile evlendiği zaman müslüman oluyor ve olan çocuk sayılar 2 veya 5 olarak düşünülüyor yoğun bir şekilde nüfus artışı meydana geliyor bırakın herhangi bir ülke ne kadar çok çaba gösterirse göstersin gerçek yarayı kendileri alıyor yani kaybeden kendileri oluyor inanın kendi düştükleri çukura kendileri düşücekler farkında değiller =) 2012 yılına kimseninde inanmasını istemiyorum madem 2012 yılında kıyamet kopucak diyorlar neden önceden demediler 2012 yılına yaklaşıyoruz diyemi kopucak =) saçmalık yaratıyolar beyinlerine ölmüş güneş yani kara delik yutsun =)

evet dostum devil here
bu konuyu açtığınız için size çok teşekkür ederim bu belgeseli büyük bir ibretle izledim evet malesefki gerçek
amerikada demokrasi yoktur kapalı kapılar arkasındaki gizli büyük ekonomik güçler iki partiyede oynar bazen demokrat partiye bazende cumhuriyetçi partiye bunların kimler olduklarını bilelim evet 1900 larda -başlarıydı sanırım amerikan merkez bankası çok uluslu bankerler tarafından kurulmuştur bunlar büyük bankerlerdir wallstreet i ellerinde tutarlar özel sektör kuruluşu olarak ortaya çıkan bu amerikan merkez bankası diğer adıyla federal rezerv dolar basar hükümete dolar verir karşılında devlet tahvili alır yıllarca amerikan toplumunu bu elit azınlık sömürmüştür ne vakit rozvelt iktidara gelir durum değişir bu elitler rozvelti-türkçe okunuşu ile yazdım -
pek sevmediler o eski başkanlardan olan enduru çeksın gibi
merkez bankasını kamu malı yapmak istiyordu
bir kaç suikast teşebbüsü oldu rozvel kurtuldu daha sonra bu elitler kasıtlı olarak amerikada borsada kriz yarattılar amaçları askerlerin idareye el koymasını sağlamaktı bunun için ordunun çok sevdiği genarali kullanmak istediler ama bu general bu işi kabul etmedi amerikada 1920 lerdeki bunalım avrupada hitler faşizmini getirdi ve malesef elitler bu hitlerin partisine -ki bir tanesi preskıt bush bugünkü bushun dedesi bush un dedesi standard oil adlı petrol şirketinin sahibidir 4 milyon dolar yardım etmiştir hitlerin partisine evet küresel sermaye hitleri iktidara getirmiştir amerikan petrol şirketleri bu olayın arkasındadır küresel elitlerin tek amacı vardır onlar için dünyanın sömürülecek doğal kaynaklarını karla kapatmak ve bunun için şeytanla bile aynı masaya oturup onu büyütmeden desteklemek zamanı gelincede onu boğmak evet kenedi olayı daha doğrusu suikastı arkasında bir çok düşmanları vardı petrolcüler silahcılar amerikan merkez bankası büyük bankerler hafiften mafya bugün bunların uzantı örgütlerini sağır sultan bile biliyor evet bilderberg tepenin başı 128 kişiydi galba dünyanın yüzde kırkını elinde tutan 128 kişi
amerikan merkez bankasının iki kuruluşu vardır dünya bankası ve ımf evet durumu çaktınız bu iki kuruluş 80 e yakın ülkeye el atmıştır evet bu elitler dünya ülkelerini sömürüyorlar ülkemizde aynı durum burada mustafa kemal paşanın önemi ortaya çıkmaktadır ey türk gençliği diye başlayan öğretiyi hatırlayın
birinci vazifen türk istiklal ve cumhuriyetini kollamak ve korumaktır türk istiklal savaşını asla unutmayalım
türk istiklal kurtuluş savaşı
emperyalist elitlere lord kurzon gibi açgözlülerin suratına vurulmuş bir tekmedir bu tekmeyi lord kurzonun evlatları hala daha hazmedememiştir uyanık olmalıyız bu cumhuriyet sokakta kurulmadı
evet son tahlilde bu ülke üzerinde bu elitlerin oyunları vardır dikkatli olalım
esen kalın

evet emre dostum
mayer rothschild ailesinin 200 yılda neler yaptığını buraya yazmaya kalksak forum çöker

Bilgilerini bizimle paylaşan herkese teşekkürler.

paylaşım için teşekkürler. noktalama işaretlerini lütfen kullanalım.

Geri