Scudo Sports

Novatec ön arka göbekli jant seti

Alp Aslan

Forum Bağımlısı
Tepki
4.140
Bisiklet
Cannondale
Novatec ön arka göbekler 32 telli, rulmanlı, 9-10 hız uyumlu sadece 120 km. kullandım çevirdiğinizde durmaksızın dönüyorlar tek dezavantajı muadillerine göre biraz daha ağır olmaları arka göbek 470gr. Bu göbekleri 1.5 yıldır kullandığım alexrims r450 jantlarla birlikte set olarak vereceğim jantlarda kullanıma bağlı çizikler mevcut ancak sorunsuz olarak çalışmaktadırlar, göbeklerin sıfır fiyatı 200 TL.dir ben set olarak 225 Tl.e veriyorum eğer istenirse yanında 4 ay kullanılmış 225 gr. ağırlığında kırmızı renkli maxxis detanator yol lastikleri ile birlikte 275 Tl.e hepsini verebilirim.İyi Günler
(link)
(link)
(link)(link)(link)

Scudo
Kaçırmayın derim göbekler mavic ten aşağı kalmaz akıcılık anlamında ihtiyacım olsa kaçırmazdım

Ö.M. kutunuz dolu cep numaranızı bildirirseniz jantlar konusunda görüşmek istiyorum.

alp kardeşimin jantları temizdir ihtiyacı olan kaçırmasın derim bu fiyata alana şimdiden hayırlı olsun

145mm.novatec göbekli yol bisiklet jant seti eğer lastiklerle birlikte isteyen varsa 250 TL.e verebilirim.

Günceldir.

250 TL.e ruble hariç jant seti ve maxxis yol lastikleri.

Günceldir.

29 euro'luk Lastikler hediye Ruble hariç hepsi 225 TL.

Sanırım siyah jant telleri aklına yattı abi. :) İyi Satışlar.

Evet Mehmet'cim mavic aksium siyah takacağım bir ara Gürkanda buluşalım oraya el öptürmeye getireyim.:)

komple; lastikler ve jant seti ruble hariç 225 TL ile günceldir.

@Alp Aslan

Harika birşey çıkacak ortaya , kazasız belasız kullanman dileğiyle şimdiden. :)

Acil ihtiyaçdan 200 TL

Ruble Hariç lastikler ve set 200 TL. sırf göbekler 200TL değerindedir lastikler ve jant nerdeyse ücretsiz fiyata gelmiştir.

Lastiklere talip çıkmıştır eğer jant seti ve lastiklere 200 liraya sahip olmak istiyorsanız yarın lastiker satıştan çıkacaktır.iyi günler

1 çift lastik ve jant seti sahibini beklemektedir, iyi akşamlar

Yeni jant seti alacağım için acil nakit ihtiyacından sadece jant seti 175 TL.

Lastikler satıştan çekilmiştir jant seti için son fiyat ruble hariç 175 Tl.dir

Geri