Scudo Sports

Norco Nitro 17" ,Bisiklet Satılık

uqur133

Üye
Tepki
13
Norco Nitro 17" alüminyum kadro,
Üzerindeki malzemeler
Xt aynakol,xt ön vites,xt arka vites,xt Hg zincir,xt ruble,lx arka göbek,deore ön göbek,rock shox duke 100mm. maşa,avid fren kolları,avid fren ayakları.çift kat yüzüklü siyah cant kasnakları.İrc ön lastik,ritchey arka lastik.Bisikletin üzerinde bir kaç çiziği vardır.Kadro üzerinde 3-4 mmlik ezik mevcuttur.Kadro Kanada'dan geldi.Türkiye de başka olduğunu zannetmiyorum.Bana büyük geldiği için satıyorum.Resimlerde herşey görüldüğü gibidir.Resimlerde kabloları yok.Resimler yatay olabilir idare edin:)İsteyen olursa uqur__133@hotmail.com dan resim gönderebilirm.İlgilenenler için tel no:0537 882 5500 Uğur KARA Bisiklet fiyatı:900 ytl

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)
kadrodaki ezik
(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@dmrbs67

Kadroyu alan olursa parça parça satabilirim.

parça parça satmayıı düşünürsenn parçalarınıı alabilirimm mtb toplamayıı düşünüyorumm fiyatta anlaşırsakk bisikletii yakından görüpp beğenirsemm tamamını da düşünebilirim maluum bazıı şeyler görünce anlaşılır

Çıplak kadronun ağırlığınıda belirtme imkanınız olsaydı kadroya talip olma şansım oluırdu

Bisikleti öncelikle bütün olarak satmayı düşünüyorum.Kadroyu alan olursa parça parça satarım.Görmek isteyen olursa arasın görüşürüz.Fiyatta anlaşabişeceğimizi düşünüyorum.0537 882 55 00

bisiklet eğer hala satılıksa düşünebilirim parça olarak yada bütün olarak yalnız görmem lazım

Geri