Scudo Sports

İnceleme Nike ZoomStreak6

Onur Ali İmren

Forum Bağımlısı
Tepki
765
Bisiklet
Kron

Tüketiciye sunulan en hızlı Nike ayakakbısı ZoomStreak 6. Tatlı sert yapısı ile ayaklara giyilmeye hazır.

• Beğen
Tepkiler: 07yusuf
Scudo
İnceleme için teşekkürler... Ayakkabı için 250 max. vermek isterim demişsiniz. Acaba bu fiyatlarda kullandığınız veya önerebileceğiniz ayakkabı modelleri var mıdır?
Ben de şahsen çok pahalı buluyorum spor ayakkabılarını. Bugün ortalama bir ayakkabı bile 300 civarlarında geziyor hep. 750 liraya ayakkabılar falan var. Bir ayakkabıyı 600 lira yapan şey nedir ki acep?
Sorunun kaynağı yoksa dolar ve euronun uçmuş olmasıyla mı ilgili?
Güzel ve ucuz ayakkabı tavsiyelerinizi alalım lütfen.

@Onur Ali İmren inceleme için teşekkürler.

Ayağı 45 numaradan büyük olmayanlara şiddetle skechers öneririm(Türkiye' de 46 numaradan büyüğünü bulamazsınız çünkü) Ayağım 47 olmadan önce 2 farklı modelini kullanmıştım. Fiyatları 300 civarındaydı ama araştırarak birini 180, diğerini 200 liraya bulabilmiştim.

Adidas boost teknolojisi de muhteşemdir, çok da pahalıdır. Nike zoom ise güzeldir ve nispeten ucuzdur.

Not: koşucu değilim, günlük kullanım için yazdım.

@Mustafa Zeybek
Ayağınız 47 numara mı? o_O
Aslında büyük numaralar hep ucuz oluyor, ciddi indirimlerde hep 44-45-46 numaraları görüyorum.
350 liralık ayakkabıyı 140 'a falan alıyorlar :(

• Beğen
Tepkiler: Batuhan0332
@07yusuf
Boyuma göre normal (193) 47 farklı bir konu. Çoğu yerde 47 numara zaten bulunmuyor ve ayağım taraklı yapıda. Ben bir ayakkabıyı beğeneceğim, numarasını bulacağım, bir de ayağıma oturacak da alacağım :acpsnr: sırf bu yüzden hiç spd' ye geçme niyetim olmasa da Türkiye' de 47 numara ayakkabıyı teşhir ürünü olarak bulup bedava denebilecek bir fiyata aldım. (link) kalsiz bir şekilde günlük ayakkabı olarak 5 aydır kullanıyorum. Bir yürüyüş ayakkabısı rahatı elbet yok fakat rahat. Ek olarak topuğunda bile hava deliği olduğu için bisiklet sürerken arada bir ayaklarınızı pedaldan kaldırarak ayağınız ile ayakkabı tabanı arasında hava akışını hissedebiliyorsunuz. Bu bilgiyi de spd arayanlar ama bütçesi kısıtlı olanlar için ekledim.

@Mustafa Zeybek merhabalar hocam bende biraz bu ayakkabi sorunu cekenlerdenim boyum 1.83 kilom 95 ila 100 arasi degisiyor surekli ayak numarasi ise 47 ama genis kalip olursa 46 da oluyor ( duz tabanim ) yol bisikleti kullanicisiyim spd dusundum ama ayagima uygun bulamadim bulsamda cok performansci bi insan degilim beni korkutmasini istemiyorum ayakkabi konusunda dedikleriniz dogru katiliyorum bende nike outlet ( deposite avm ) den aliyorum zam da gelmis 150 tl olan ayakkabilari 191 tl yapmislar el mahkum cunku yok piyasada cok fahis fiyatlara var 47 numara
sizin bildiginiz yerler varsa yazarmisiniz

• Beğen
Tepkiler: Batuhan0332
@ysnakblt
Spd olarak dükkan öneremem çünkü kendi spd ayakkabıma tesadüfen rastladım. Onun dışında korayspor, Barçın, yalıspor ilk aklıma gelenler.

@Mustafa Zeybek
Skechers günlük kullanım için mükemmel olabilir ancak koşu için bence berbat. Topuk kavraması iyi olan bir modeline rastlamadım daha. Ayrıca taban esnekliği koşarken çok rahatsız ediyor.

@furkantrojka
Ben günlük kullanım için yazmıştım ama konu koşu olunca ve ben günlük olarak bahsetmeyince böyle algılamanız normal :D skechers' ın, go run ultra 2 modelini bir süre basketbol oynarken bile kullanmıştım. Sanki her adımda bir şey ileri gitmeniz için sizi itiyor gibi hissettiriyordu. Bileği kavramama olayı bende olmadı. Belki ayak yapımızla ilgilidir.

Adidas Glide Boost serisi ve
Asics Nimbus - GT - Kayano serileri efsanedir.

Nike, taraklı bir ayak yapısına sahip olduğumdan benim ayak yapıma gitmiyor ve çok rahatsız. Ayrıca da birçok modelinin çok dayanıksız olduğunu düşünüyorum. Ayağımdaki Adidas Glide Boost 6'yı herhalde 1000 km üzerinde kullanmışımdır; üst filede en ufak bir yıpranma yok. Kaldı ki, köpük teknolojisi bence birçoklarından iyi. Yalnız Ultra Boost, Zart Zurt Boost için istenen öyle 600 lira ve üzeri hiçbir parayı hak etmiyorlar, boşuna tuzağa düşmeyin.

He bir de bu tarz ayakkabı modellerinin bir, hatta iki sezon eskisini bulabilirseniz çok daha uygun fiyatlara alabilirsiniz. Bazen ciddi güncellemeler de olabiliyor tabi ama ayakkabı inceleme sitelerine bakarsanız, bunlar hakkında da fikir sahibi olabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Asics'den gerisi yalan.
Ya da kalenji (Asics'den sonra en rahat ayakkabı bence.)

@ultrAhmet asics ler ince ayaklılara göre üretiyor ayakkabılarını. taraklı ayaklara göre değil. bana göre adidas ve nike tan üstün değil en fazla denktir

Geri