Scudo Sports

Nike ve Livestrong Bileklikler

ScottScale

Daimi Üye
Tepki
171
(link)

Toplam 8 adet Bileklik Vardır.

1 adet siyah,1 adet beyaz,2 adet bordo,1 adet açık mavi,1 adet koyu mavi,1 adet lacivert ve 1 adette Sarı Livestrong olmak üzere.

Hepsi orjinal ve nike markadır. 2-3 sene önce ilerde lazım olur diye kutuya koyup saklamıştım. Sıfırdır ! Hiç bir leke,iz,yanık,yırtılma yoktur. Poşetinide içindekiler net görülsün diye yırttım.

Hepsini 10 euro veya 22 liraya satıyorum ! ADANA dan alan olursa öncelik tanınacaktır. Öteki ilerden alan olursa kargo alıcıya aittir.

Scudo
biliklikleri almak istiyorum.

garanti bank hesap numaran varsa yolla bana özelden. hemen havale çıkartayım.

0533 863 4723
eser.

Sadece Livestrong bilekliği satıyor musun?

Komple Satmak istiyorum. Zaten Livestrong bilekliğe para almadım.Onu hediye etmiş oldum. Sadece Livestrong bilekliğin fiyatı zaten 5 dolara yakın bir para. Banka Hesabım yok Malesef . ptt veya kargo yoluyla halledelim. Adana içi olursa elden verebilirim . kullanıcı nikim gerçek ismimdir. güven açısından isteyene tc kimlik nomu verebilrim özelden. Alıcılar özelden yazsınlar lütfen ilanlara bildiğim kadarıyla yorum yapmak yasak

Sarı Livestrong Bileklik satılmıştır.

Diğer 7 nike bileklik için fiyat 15 lira olarak günceldir.

Artı nike brasil çıtçıt çıkartmalı 1 adet yeni bileklik eklenmiştir. Bileklik kaygan jean kot kumaşına benzer bir kumaştır. ürün aynı şekilde kullanılmayıp bir kenarda bekletilmiştir.

Bütün bilekliklerin toplamı 20 lira + kargo ücretidir.

http://img200.imageshack.us/img200/4629/bileklik2.jpg http://img229.imageshack.us/img229/4140/bileklik.jpg

@ali ozel

tek tek uğraşmaya değmez. zaten az bir miktar. içine kargo giriyor 5 lira. 2 bileklik için o kargoyu vermeye değmez. ama hepsi olursa kargo dokunmaz kimseye :) bende her bileklik için ayrı ayrı kargoya gitmemiş olurum :D Toplu halde veya en az yarısını alacaklara verebilirim. en az 4 tane.

tüm bilekliklerin toplamı 20 lira fiyatla günceldir. Kargo Benden. Bu son fiyattır.

NOT: SADECE PTT POSTA ÇEKİ HESABIMA ÖDEME KABUL EDİLECEKTİR.

siret yazım geliomuuuu? hepsini alıyom inşallah sarı olan duruyodur, ben adana dayım elden alırım kargo parasınada çay içeruk beraber
nasıl irtibata geçeriz?

@wepha

sarı olan yok o satıldı yazıyor mesajda. onun yerine daha kaliteli nike brasil çıtçıtlı kot benzeri kumaşlı bilekliği koydum.

15 lira elden teslim olur fiyat. facebook hesabın varsa aynı ismimle ekleme yapabilirsin oradan konuşalım. yeni üye olduğun için özel mesaj atamıyorsun anlaşılan.

Geri