Scudo Sports

New World Disorder'daki parça isimleri

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
arkadaşlar başlıktada belittiğim gibi NWD deki müzikleri bilen lütfen parça isimlerini paylaşın lütfen

Scudo
Google da "New world disorder soundtrack" diye aratınca çıkıyordu.Tabii kaçıncı film olduğunu da yazmalısın.New world disorder 5 gibi...

valla yazdım ama lime wireden o parçanın ismini yazınca bişey çıkmıyor veya indirmiyor NWD 6'da get away diye bi parça var onu çok istiyorum sizde o parçalar varsa msn im KORAY_2FAST_2FURIOUS@hotmail.com

@koraymalkoc

ararken ares kullanırsan daha çok sonuç bulabilirsin...

Sana tavsiyem emuleden zipli sekilde indirmen full album olarak indirdim ben son 3 seriyi.

Forum yöneticilerinden ricam fotoyu daha da küçültmemelerş, çünkü yazılar 800x600'de okunmuyor.

arkadaşlar nwd5 de bir şarkı var ama adını bilmiyorum... şarkı sözleri şöyle (bu arada şarkı, adam tekneden balinaları izlerken başlıyor ve yağmur ormanında downhill:))
sözler: my life is like
soundslike there has been........bişey bişey aslında çok mehur çünkü başka yerdede duydum ben onu. adını bilen var mı?

arkadaşlar hepsini indirince şarkımıda buldum grits-ooh aah 2 nolu parça ve kesinlike benden 10 aldı:D

@koraymalkoc

Rica ederim.

Geri