Scudo Sports

Nemrut Bizi Çağırıyor Bizde Sizleri!!!...

Saruz26

Daimi Üye
Tepki
236
Arkadaşlar herkese merhabalar malum doğuda çok fazla aktivite olmadığından şikayet eden arkadaşlar var evet öyle ama işte bizde karar verdik kendi çapımızda güzel bir etkinlik yapalım da batılı arkadaşlarımız kardeşlerimizde bu etkinlikten faydalansın doğunun güzelliklerinin farkına varsın.
Önümüdeki hafta yani 3 Ekim - 4 Ekim günleri arasında Malatya-Nemrut tırmanışı ve gezisi yapılacaktır. Şuan için üç kişiyiz detayları bugün gece bu sayfadan duyuracağım ama kabaca bilgileri aktarayım.
toplam mesafe 96 km olacak etkinlik cumartesi sabah 3-4 gibi başlayacak ve akşam saat 5 gibi nemruta varılacak şekilde planlanmıştır. Malum Nemrutun en güzel yanlarından biri de gündoğumu ve günbatımının buradan izlenmesidir. Günbatımı ve ardından kamp atacağız nemrut zirvede belirlediğimiz yere. Akabinde sabah gündoğumu izlenecek o eşsiz güzellik görülünce ve tarihsel gezimiz biter bitmez malatyaya keyifli bir dönüş organizayonu yapmayı planlıyoruz
Yol kısa gibi gözükse de yarısından fazlası rampadır o yüzden iniş keyifli diyorum. Bu tura ben aktılabilirim Zor benim işim ve malatyadaki bisiklet faaliyetlerinin gelişmesi için bende kendimden fedakarlıklar yapabilirim, aynı zamanda da keyifli ve unutulmayacak bir tur yaparım diyen arkadaşları turumuza bekliyoruz.
Haydi forum hepimizin yolu açık olsun biz kucak açtık sizleri bekliyoruz

iritbat Süleyman SOYER(yani ben) 0555 6025279

Scudo
Çok Güzel Bir Düşünce.Umarım bu organizasyonunuza düşünemiyeceğiniz kadar Çok katılım olur.Herkes adına sonsuz tşk ler..Başarılar..

• Beğen
Tepkiler: Saruz26
Haydi Forumun dyarlı ve ilgili pedaldaşları yorumlarınızı bekliyorum......

yok sadece gidiş 96 km. Dönüş çok kolay ve eğlenceli olacağını umud ediyoruz malum 40 - 50 km iniş böyle bir aktivitenin üstüne çok hoşunuza gidecektir.
Nemrtutta gün doğumu ve batımı var siz neyi bekliyorsunuz anlamadım ki
Bu arada hava yer yer bulutlu ama geneli açık geçecek hava sıcaklığı beklentimiz 28-33 en fazla 18-22 en az olarak beklenmektedir

Ya gelmek isterdim ama kamp malzemelerimi İzmir' de bıraktım. Ayrıca 96 km. Nemrut'a tırmanabileceğimi hiç sanmıyorum. Düz yol olsa anca o kadar gidiyom zaten.

• Beğen
Arkadaşlarnemrut uzun zamandan beri ilgimi çeken biryer gezinize gerçekten katılmak isterdim fakat izimir-malatya gidiş dönüş 120 tl ve oradaki masraflar küçük öğrenci bütçem için büyük bir rakam bu gezi sonunda 14-30 gün aç gezerim gelemeyeceğim ama desteğimle her zaman yanınızdayım inşallah yazın kayserideyken düzenlerseniz o zaman kesin katılırım.Şimdiden başarılar.

• Beğen
arkadaşlar tur başarı ile tamamlandı çok keyifli ama bir o kadarda zor bir yolculuk oldu bizim açımızdan.
bütün arkadaşlara tavsiye ederim fotoğraflar çok süper oldu çok yakında yayınlayacağım bir arkadaşlardan toplayayım sizlerin ilginize sunacağım saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: AydınGünaydın
@Saruz26

Geçmiş olsun arkadaşlar inşallah başka bir sefere beraber tırmanırız.

• Beğen
Tebrik ederiz,

detayların anlatımı ve fotoğrafları bekliyoruz.

selamlar

• Beğen
@Soner Sarihan

en kısa sürede yayınlayacağım ben şimdi şehirdışına çıktım o sebepten fotoğrafların tamamı yanımda değil hepsi elime geçince anlatımlı olarak yayınlayacağım çok güzel fotoğraflar var

eminim cok güzel bir gezi olmuştur. bekliyoruz resimlerini.

NEMRUT Dagina ne zamana kadar cikma imkani olabilir? Olursa yine gitmeyi dusunurmusunuz? Cıkılan yol merdiven gibi hatırlıyorum zormu tırmanıs acisindan? Cadiri bisiklete baglimi ciktiniz yoksa ayıra birimi tasidi. Biraz bilgi verirseniz cok sevinirim.

Cok cok akıllıca hazırlanmıs bir tur olmus gibi:) Supersiniz...

Geri