Scudo Sports

Nedir Bu Bisikletlilerin Çektiği?

Batuhan Köksal

Forum Bağımlısı
Tepki
744
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Peugeot
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Facebook'da bir arkadaşım paylaşmış ben de sizlerle paylaşmak istedim.

(link)

Scudo
izledim hocam.. içler acısı saygı göstermekten mahkum bir trafiğin içerisinde yer alıyoruz. haydi neyse bizler belirli bir eğitim düzeyinde, bilinçli yetişkinleriz. ara sokaklarda da durum aynı. çocuklar sokakta bisiklet sürerken araba çarpması sonucu hayatını yitirebiliyor. bu ülkeden bi yol olmaz kolay kolay. mala mülke verdiği kadar insan canına değer vermiyor ki..

Pardonda bu arkadaş ya solda ya ortada kullanıyor trafik kuralı gereği hep sağda olacaktık hani? hadi burası İngiltere desek'ki sanmıyorum.

Gördüğüm kadarıyla yabancı ülkelerde olmuş bunlar,hani bisikletçiye saygı vardı oralarda.... :eek:

Ingiltere olmasına gerek yok trafiğin soldan aktığı onlarca ülke var.Zaten dikkat ederseniz ,otobüs duraklarının ve emniyet şeridinin solda olduğunu görürsünüz.Bu videoda da trafik soldan akıyor yani zaten bisikletli arkadaş sol tarafta sürmeli

• Beğen
Tepkiler: Özer Koç
kavşaklarda yavaşlamazsan çarparsın adamın arabasına

Hee bir de adam orta şeritte falan sürmüyor. Sola dönüş olan yerlerde mecburen şeridini takip ediyor ve en sol şeridin bir yanına geçmiş oluyor.

@Soner Közen

Biz hep sağdan gidince malum ülkemizde alışkanlıklar.soldan akan trafik ilginç geldi açıkçası:)

@Oğuz aydın kadıoğlukurt

O arkadaş bisiklete ayrılmış şeritten gidiyor ;)

@Oğuz aydın kadıoğlukurt

arkadaslar burasi avusturalya burasi ingiltere kktc vs vs ulkeler gibi ters serit kullanan ulkeler ama dikkat etiyseniz bisiklet yollari cok serit ile belirtilmis bizim ulkemizin neyi eksik ki

Geri