Scudo Sports

Neden tur düzenlemiyoruz?

chnkrmz

kırdılar beni layer layer.
Tepki
4.839
İsim
Cihan KIRMIZI
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Cannondale
Bisiklet türü
Cyclocross
istanbulda ikamet eden hatrı sayılır sayıda kişi ve kişiler abi ve abiler abla ve ablalar var.
bazen diyoruz ya forum ailesi. biz bir aileyiz falan.
e madem öyleyiz tur düzenleyelim birbirimizi yakından görelim. tanışalım falan filan.
fena mı olur.

Scudo
@chn krmz

bence on numara beş yıldız olur hacı abım.en azından bırbırımızı mağazalarda degılde duzenledıgımız turda tanımış oluruz:)

yetkilileri göreve çağırıyorum :D

@chn krmz

aynen yetkılılere seslenıyoruz kulak verın bu çağrımıza.:)haftalık turda düzenlenebılır ıstanbul içinde olanlar için:)başı edip bey çeker.:)

tur eminönu yeni caminın oradan başlar:)sarıyere kadar devam eder.:)oradan kilyos tarafına felanda gidilir sonra emınonune gerı dönulur:)pazar gunu akşam saatlerıne yakın bı vakıtte olur.:)

@ebubekir sözbir

konu hortlatma ebubekir:):)bi kerede konu hortlatma.:)

@ebubekir sözbir

Bedava dağıtsınlar yaw :) Reklam giyeriz...

yakın zamanda başlayalım haftada 2 gün yada 1 gün düzenleyelim. müsait olan gelir olmayan gelmeye çalışır :D
muhiddinin dediği gibi akşam turları yapabiliriz. forumda çoğu kişi akşamları sürüyordur heralde.
akaşm buluşmak pek zor olmasa gerek.

@chn krmz

bencede..hem dostlarımız pazar gunu sabah vakıtlerını aılelerıyle gecırır akşamda bısıkletforum sakınlerıyle:)

Bisikletforum performans grubu turlara bu hafta sonundan itibaren iki kiside olsa başlamanızı bekliyoruz.Cihan abi olmadı sizin gençleri toplayıp Muhittin K. ile beraber gezin :)

bu pazar gununden ıtıbaren bı organızasyon yapalım o zaman:)

dostum ebubekir
sen bursadasın muhiddin dostum istanbulda nasıl olacak bursa ayrı istanbul ayrımı olacak

@Muhiddin K.

muhiddin dostum
önce hava durumuna bakın windguru-wunder-accu hepsine, pazara yağış var

bi bakalım abim.havaya göre haraket ederiz.:)

tabı katılım olursa:)

illa hafta sonu olmasına gerek yok. hafta içi akşam turu da buluşabiliriz. zaten bazı akşamlar kendi başıma beşiktaşa kadar gidip geliyorum. bi yerlerde buluşur az da olsa tur atar tanışır kaynaşırız. :)

@ebubekir sözbir

dostum ebubekir
belli olmaz büromu satar bursaya gelirim ,orada seninle uludağı 1000 kez alırız -lafın gelişi tabi ömür yetmez -ayrıca mesafeleri uzatırız ,200 km bi günde ,kısa mola tempo olur ise performans olur ,bu anlayış pek pro anlayışı değil, bizimde pro olmaya niyetimiz yok,bizim pro olmamız içi ödülün büyük olması lazım ,bisiklet yarışlarında bu ülkede birinciye 150.000 yuro vermiyorlar.

@chn krmz

olur hacı abi.:)

@alperK

avrupadayız biz. arada maltepesahilindeki velodroma gderiz sende oraya gelirsin

tur da olsa bir amacı olmalı

Geri