Scudo Sports

ne yapalim pinarello bize calisiyo

Scudo
Üçüne de 41 kere maşallah
Çok güzel duruyor hepsi;)
Evet dediğiniz gibi pinarello size çalışıyor:p
Güle güle kullanın hepsini

Necmi abi KOYDUN RESİMLERİ BENDE KAFAYI YİYORUM BURDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!Ahhhhh sarı ahhhh!!!!

Hepsi birbirinden güzelde sanki ortadakinin jantları ayrı bir güzel geldi gözüme. Allah sahiplerine bağışlasın. Aslında ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca :) Paylaşım için sağolun

Abi bu bisikletler sürülmez bence müzeye koymak lazım süper bisikletler. Güle güle kullanın

Maşallah!
Maşallah!
Maşallah!
İnsan gözlerini alamıyor gerçekten :) Bir MTB'cinin bile gönlünü çeler bu bisikletler.
Güle güle kullanın.

son Pinarello diğerlerinden pekmi bi havalı ne?Pinarello kardeşliği bozulabilir :)

Hepsi çok güzel, Giovanni Pinarello görse kıskanırdı.
sarı kadro Aluminium galiba?
Mustafa

Hepsi süper aletler valla güle güle kullan... Fazlası varsada bekliyoruz yani boşa yatmasınlar dimi :D:D:D

Yapma Necmettin ağabey , resim eklenirmi buraya şimdi insanlar kafayı yiyecek.
Bide Bibendum ( Cüneyt )
Giant ( T-Mobile ) ,
Pinarello ( Paris Carbon )
Colnago (Extreme power)
resimlerini eklerse işte zaman bu topic karışır valla ....

3. resimdekinden gözlerimi alamadım, özellikle maşası çok güzel :D
güle güle kullanmanızı dilerim :)

Benim yol bisikletimin şuan Türkiye coğrafyasındaki en iyi 5. bisiklet olduğunu sanıyordum şimdi 6. sıraya düştü.:( abi bisikletin süper 3. resimdeki harika..

çok güzel bisikletler güle güle kullanın.

@ultegrax

Gürsel abinin yazdığı cüneyt abiye ait diğer aletleri görsen bide o zaman ne diyeceksin acaba...

bisikletlerin kompenant ve kadroları hakkında hatta uygunsa fiyatlarını da yazmanız mümkünmü.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Hepsi muhteşemler .. Allah bizlere de bacaklarımız tutarken birer tane nasip eder inşallah :) :) :)
Resimler için çok teşekkürler .. kazasız belasız kullanmanız dilerim

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Bir saattir kitlenip kaldım fotoğraflara insanın baktıkça bakası geliyo,
Allah nazardan saklasın.
Bakalım bize ne zaman kısmet olacak :)

@Bülent ÖZER

Bülen abi herbirinin komponentleri alındıkları senelere ait Campy Record. Makinelerin fiyatlarını yazmayayım:rolleyes: ve bence merak da etme:D :D :D

Ben ilk duyduğumda biraz duraksadım sonra algılamam biraz uzun sürdü:D

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Geri