dostlar
en az elektronik cihazlara sahip olarak ne elde ettiğim öğrenilmek isteniyorsa huzur başkada birşey değil artı madde bağımlılığından kurtulmanın verdiği iç denge günümüz dünyası maddeci bir dünya sorun bu maddeci dünyaya ne kadar bağımlı kalacağımızdır elektronik mağazaları hiç dikkatimi çekmez ama bir bisikletçi dükkanı önünde dururum bisikletlere bakarım
bisiklet her zaman söyleyeceğim insanoğlunun en önemli icadıdır
ruhunuzu başka bir şey ile gidermenin yolları vardır gerçi ama bu bisikletin bizim iç dünyamıza verdiği his bambaşka
cep telefonu kullanmam tur esnasında bile bir işe yaramadığını gördüm kartepenin zirvelerinde cepler çalışmadı en iyi cep rotayı bilen insanın beynidir
çamaşır makinesi kullanmıyorum çünki çok az giyim eşyasına sahibim hiçte kafama takmam
söylemesi ayıp düdüklü tencerede su kaynatırım büyükçe çöp kovası vardır bende o plastik çöp kovasında çamaşırlarımı perdelerimi bir güzel yıkarım
mutfakta bir tane bile elektrikle çalışan alet yoktur meyve sıkacağı kolludur
küçük bir cep buzdolabım vardır şohben yoktur ben kışında yazında soğuk su ile yıkanmaktayım
uzun yıllar müzikle uğraştım bir adet akustik elektro gitar almıştım onu sattım ve hep akustik gitar aldım şimdi gitarda yok
şunu asla unutmadım dünyanın nimetleri dünyada kalır ve fanidir size çok cazip gelen bir elektronik cihaz yıllar sonra değerinden düşer ve eskir
zaman içersinde herşey eskir ve tabi bisikletlerde eskir parçaları eskir biz bile eskiriz malın üzerine düşmeden yaşamak aman bisikletim çizilmesin demek çok yanlıştır bisiklet çizilecekte eskiyecekte 2 senedir kullandığım bu karbonun çizilmedik yeri kalmadı oturupta sızlanmam
evet maddelerle yaşayamayız çay içerken aksilik bu ya 60 ytl aldığım bas sesleri çok iyi olan kulaklık elimin çarpmasıyla kulağımdan çıkıp, çayın içine düştü ve kulaklık öldü ama ben ölmedim yaşıyorum
yeni aldığım kulaklıktı hiç kafama takmadım olacağı varmış dedim ve bir dahada kulaklık almadım bir bakıma iyi oldu çünki bisiklet üstünde müzik dinliyordum kendime güvenmediğim için kulaklık almayacağım
ps1 aldım ve sattım ps2 tam 2 adet aldım evet bu konuda suçluyum ama öyle bir sanal dünya yarattılarki kurtulamadım ve hala oynamaktayım dön dön eski oyunları tekrar oynamaktayım
hitman serileri
resident evil -4 müthiş manyak bir oyun gece yarıları oynarım ayettaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
çocuk olmayı seviyorum
medal of honor serileri savaşa karşı bir adamsın diyebilirsiniz ama bu sadece bir oyun
sniper elite kafa kırıcı 3. boyutlu bir savaş
the punisher ,cold winter,get a way ,siren -2, silent hill -4 işte favori oyunum bütün serileri iyi idi 2-3 ,pes 2009,veeeeeeeeee black
splinter cell serileri,call of duty serileri,ve metal gear solid,fahrenheit,mercenaires serileri alone in the dark
evet yaşam devam ediyor