Scudo Sports

Nasıl yaptım ?

TheOneUser

Aktif Üye
Tepki
104
İsim
Barış Akyüz
Bisiklet
Carraro
Merhabalar,
Yol bisikletine yeni başladım ve oldukça memnunum bu başlanıcı (5 gün oluyor herhalde) Xrs070'e borçluyum ki gerçekten güzel birşeye benziyor (Karşılaştırma yapacak bir bisiklet olmadığı için) tam olarak 450tl para verdim üzerindeki aksesuarlar alırken vardı;
S-SUN ÖN FAR:
(link)
SELE ALTI ÇANTA:
(link)
MTRAXX LASTİK:
Bilmiyorum
ARKA STOP İlumenox:
(link)
Topladığım zaman aksesuarlar 200tl'sını geçiyor bisiklette iki üç sıkıntı var (Sanırım çok pinpirikliyim) Orta göbek altında vites tellerinin geçtiği yerdeki plastik parçanın ön vites kısmının geçtiği yer kırılmış ve o tarafın demiri 0,5-0,7mm aşınmış ve fren ayarı yok gibi (Ön freni sıkınca tekerlek sağa doğru hareket ediyor, sanırım qr'ı yanlış taktık,
Kıssadan hisse size iyi mi bu yaz tatilinde daha orta seviye birşeyler alacağım.
Cevaplarınız ve önerileriniz için sağolun
(Ve bu bisikletle 40+ hızlara çıkmak ölümle dans filan mı ? :D )

Scudo
Birde üstünde 700x23c (c ne anlama geliyor bilmiyorum) slick dişsiz lastik var antalya d400 gibi yolların emniyet şeridinde hafif bir virajda nasıl tepki verir düşmekten korkuyorum

Bisikletine ve ekipmanına güvenmiyorsan çok hızlanma dostum. Dış lastiklerin konusundada bişey diyemeyeceğim ama bilinmedik bir markaysa çok yatırmamaya çalış ve ıslak yollarda dikkatli ol. Patlak ihtimaline karşı yanında yedek lastik, levye, tamir seti falan olmadan da çıkma kardeşim :)

• Beğen
Tepkiler: TheOneUser
@Sarper Tuncer
Hocam az önce bisikletin ön frenini ayarlayayım dedim iyice dağıttım, aynen arka frendeki gibi yaptım ama kaliper sistem işte fren telinin tam temaz ettiği kaliper sıkıyor ama diğerinde tık yok bunu nasıl çözebilirim ? Islak yollarda 2.0 lastiği bulunan mtb'ım kayıyordu :D (Hatta baya bi düşmüştüm) var varda levye setyim falan birini kırdım tek levyem var ve lastiğin yanakları çok kalın lastiğim patladığında çıkaramamış lastikçiye vermiştim lastikçi bile demir levye ile zor çıkarmıştı :( şu fren konusunda nasıl yapacağım biraz yardımcı olurmusunuz ? yarın okula gideceğim 10 kilometre yolum var :D

@Sarper Tuncer
Sağolun hocam, internette pek birşey bulamadım :(

Geri