Scudo Sports

Nasıl desarj oluyorsun?

abi desarj olmaktan kolay ne war 2 yolu var bunun
1. elıne bır kablo al sonra dıger elınle de tut (kısa devre)
2. parmaklarını topraga sok ( topraklama )
:D:D:D

• Beğen
Tepkiler: emreden
Scudo
deşarj yani kafayı boşaltmak. en iyi şekli uzun mesafe bisiklet sürerek.. çünkü akşam eve döndüğünde bırak kafayı vücutta hiç bir şey kalmıyor.

• Beğen
Tepkiler: kurt
@galapagos

ben nasip olursa şarzımı yarın dagda doldurmayı düsünüyorum aksamda rock bara attımmı kendimi, walla bu sarz bana 1 ay yeter:D

@WhiteLion

allah bagışlasın cinsi ne bunun baya bi farklı kedicik:)

@kurt

siyam cinsi dişi kısırlaştırıldı . Çok oyuncu sevilmesse hemen küsüyor .

kardeşim bi ara dışarda dolaştırırken birileri aaa sibirya kurduna bakın gözleri negüzel demiş :D

• Beğen
Tepkiler: tuninger_haa
@WhiteLion

böyle güzel cinsler hic kısırlastırılırmı ya kardesim yazık günah degilmi? hem kısırlastırmak soykırım kapsamına alındı haberin olsun:D

:) ben 2 el aldım daha önceki sahibi ilk yavrusunu almadan günahına girmiş benim yavrumun :(

@WhiteLion

ben de pek anlamam ama sibirya dıyecek kadar da .. :D:D
bir de kurt kopegı denır zaten
kurt kedısı :D :D :D
kedınız gercekten cok sevımlı gozlerı angel eye mı ne :D

@tuninger_haa

ya bide sarz ediyosa valla her eve tavsiye edilir cins olsa gerek:)

canım sıkkın olduğunda atlıyorum bisiklete,şehrin en kalabalık ve yoğun noktalarında, kaldırımdan yola, ters yöne,sonra yine kaldırım,yayalar felan derken kendime geliyorum:D

kum torbasına şöyle bir dalmak...ellerim acıyana kadar ya da yorulana kadar....kimi zamanda uzak kalmak...insanları izlemek, yanlarındaki cafe nin masasından ama uzaktan...

@zürey

ii yapıyorsun! yayalarıda zor durumda bırakıyorsun! dikkatli olmak lazım

@kurt

yayalara bi zararım olmuyor kii.onlar bakıyorlar sadece.napıyor bu çocuk die.:)

selamlar

Mümkün olduğunca müzik dinliyorum (bol kepçe),oyun oynuyorum (genellikle online oyun) bazende kitap okumaya zaman ayırmaya çalışıyorum .Ama genel olarak müzik dinleyerek deşarz oluyorum

Benim için deşarj olmanın şekli sakin bir deniz kenarını gidip herşeyi bir kenara bırakıp denize bakmak ve derin nefes almak. Temiz hava ve deniz beni her zaman rahatlatmıştır.

valla evdeki iran kedimi seviyom... mırr mırr mırr. çok iyi geliyo. tavsiye ederim kedileri

Geri