Scudo Sports

nabız sensörü hk

Scudo
2-3 senedir dual hrm kullanıyorum henüz her hangi bir sorun yaşamadım.

• İnanılmaz
Tepkiler: SerdarCYCoo2Bursa
yenisi çıkmış

yenisi çıkmış

Bundan öncede HRM 200 sürdü piyasaya.. Bunları çıkarmasının nedeni Avrupa birliği veri koruma ve Radio Equipment Directive yasası ile ilgili. HRM 600 özellikleri güzel ama ücret olarak biraz pahalı.. Yurtdışı fiyatı yaklaşık 7 bin TL, Türkiye fiyatı muhtemelen 2 katı olur..

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Bundan öncede HRM 200 sürdü piyasaya.. Bunları çıkarmasının nedeni Avrupa birliği veri koruma ve Radio Equipment Directive yasası ile ilgili. HRM 600 özellikleri güzel ama ücret olarak biraz pahalı.. Yurtdışı fiyatı yaklaşık 7 bin TL, Türkiye fiyatı muhtemelen 2 katı olur..
Sanırım ek olarak sürdürülebilirlik için şarj edilebilir bataryaya geçiyorlar wahoo da geçti

• Beğen
Tepkiler: Sadettin Z.
Merhaba, geoid nabız bandı kullanıyorum. 2024 Ağustostan bugüne kadar pili bitmiş olabilir mi? dün kopmalar yaşamıştım. bu sabah da çalıştıramadım. şimdi eve dönünce yeni pille deneyeceğim. umarım bozmamışımdır. pilleri yaklaşık ne kadar gider merak edip burada sormak istedim. yaklaşık 140 saat, 2000 km kullanmışım.

Merhaba, geoid nabız bandı kullanıyorum. 2024 Ağustostan bugüne kadar pili bitmiş olabilir mi? dün kopmalar yaşamıştım. bu sabah da çalıştıramadım. şimdi eve dönünce yeni pille deneyeceğim. umarım bozmamışımdır. pilleri yaklaşık ne kadar gider merak edip burada sormak istedim. yaklaşık 140 saat, 2000 km kullanmışım.
Kimi ürün kullanmasan da tüketiyor pili, Polar H9 var bende, kullanmadığım zaman bile telefondan Stravayı açınca uyanık görünüyor sensör olarak :) daha üzerime takmadan :D

• Beğen
Tepkiler: murat serbet
Kimi ürün kullanmasan da tüketiyor pili, Polar H9 var bende, kullanmadığım zaman bile telefondan Stravayı açınca uyanık görünüyor sensör olarak :) daha üzerime takmadan :D
Telefon sensörü uyandırıyor olabilir mi? Benim eskisi de polardı (h9 değil sanırım bakmam lazım) çünkü çok çabuk bitmiyordu

Pili ne kadar sürede bir değiştirdiğinizi hatırlıyor musunuz?

• Beğen
Ben o pillerden amazondan 10lu paket aldım biten oldu mu değiştiriyorum 1senede bir değiştirilir ne olacak, wahoonun yenisi şarjlı sanırım garmin de çıkardı.

4-5 yıl önce Ikea'nın 2032 pillerinden almıştım 3 paket. Biten sensöre takıyordum. Ancak son zamanlarda yenilediğim sensörlerden daha ilk kullanımda düşük batarya alarmı alıyorum. Muhtemelen üretim kalitesi markalı ürünlerden daha düşük, lityum pilin çok çok uzun süre dayanmasını bekler insan.

@murat serbet altı ayda bir yeni batarya isteyen nabız sensörleri var.

• Beğen
Pili ne kadar sürede bir değiştirdiğinizi hatırlıyor musunuz?
Pilin marka/kalitesi/orjinal olması (sahte marka basılmış adi ürün olmaması) çok etkiliyor. Bendeki Dolce&Gabbana saatin pili bitmişti, çok ufak bir pildi, semt pazarında ucuza bir pil alıp taktım 6 ayda mı pil bitti. Sonra saatçiden marka pil aldım. Fiyatı 2-3 kat yüksekti. O pil 2 yılı geçti dayanıyor.

Bendeki polar H7ymiş, bakayım dedim çıkardım, band kısmı ömrünü tamamlamış gibi yedeğini nereden alabilirim? Alıp memnun kalan var mı? amazonda başka markaların üretimi uygun alternatifler var ama güvenemedim.

Sensör maalesef canı istediği zaman çalışıyor. Pilini değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi.

Sensör maalesef canı istediği zaman çalışıyor. Pilini değiştirmeme rağmen sorun çözülmedi.
korozyon-temassızlık olabilir mi? pili çıkarıp devre temizleyici sıkıp kurutup tekrar deneyin isterseniz

• Beğen
Eğer garmin nabız sensöriyse; bandın arkasındaki pedleri parmağınızla ıslatıp takarsanız, nabız sensörü hemen bağlanıyor.

Geri