Scudo Sports

mylane laser arka stop lambası

SerdarK.

Daimi Üye
Tepki
156
İsim
serdar
Başlangıç
1998—99
Bisiklet
Whistle
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
Arkadaşlar üstte verdiğim linkte stop lambasını tanıtıyor 47tl bir fiyatı var kullanan varsa yorumları neler?
Sizce kullanışlımıdır? Almayı düşünüyorum
Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: aeneskral
Scudo
Ebay ve aliexpress üzerinden 10-15 liraya bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: SerdarK.
@microgenius teşekkür ederim.Hiç alışveriş yapmadım.Deneriz. :D

@serdarkoc
bende merak ettim kullanıcı yorumu duymak isterim :)

(link)
  • $10.57 bulduk.Tahmini ne zamana gelir birde kargo ücreti ne kadardır.Trabzondayım.

@serdarkoc

May not to ship Turkey diyor, yani Türkiye'ye gönderilmeyebilir demek. Bu da satıcı yurtdışına gönderimi tercih etmediği zaman yazar. Satıcıyla iletişime geçerek yurtdışı kargo seçeneği talep edilebiliyor ama ürün Avrupa'dan geleceği için pahalı olacaktır kargosu. Aynı ürünü satan uzak doğulu birilerini bulabilirsiniz. Çin ve Hong Kong'lu satıcılarda bedava kargo seçeneği oldukça yaygın.

Düzeltme: Polonyadan gönderiliyor, sadece İtalya'ya gönderirim demiş, baya ilginç.

@Kahveci107
Şans yokki .. :D

@serdarkoc Şu var 22 dolar ingiltereden yolluyor bedava kargo. Diğeri de kargosuyla aynı paraya gelicekti öyle düşün:D Adam 42bin küsür işlem yapmış yüzde 99,9 olumlu yorum yapmış güvenilir demektir.

(link)

Bende var aynısından Aydın/ Söke Sarızeybekler bisikletten almıştım. 30 liraydı yanlış hatırlamıyorsam.lazer çizgilerini çok kullanmiyorum heybeye denk geliyor.gece ledler hemen fark ediliyor.

• Beğen
bundan geçen yaz kullanmaya başladım, Alibeyköy şen bisiklet'ten 25 TL'ye almıştım. gece yolda görünürlüğü acayip arttırıyor. tavsiye ederim.
güvenli...

• Beğen
Bunun Gibi Arka Stop Lamba Kullandım Üstelik 25tl ye :)

Geri