Scudo Sports

My Focus

Ali.K

Forum Bağımlısı
Tepki
470
Merhaba arkadaşlar,1 hafta önce birdenbire karşıma çıkan bu bisikleti ne olduğunu anlamadan almış bulundum:)Karbon kadroya geçmek aklımda aklımda vardı ama bu kadar çabuk olacağını düşünmemiştim.İnşaallah Allah herkesin gönlüne göre verir,daha iyileri sizin olur.
Kadro:Cayo carbon
Maşa:Cayo T4 carbon
Jantlar:Dt Swiss R 1850
Lastik:Michelin Pro3
Vites Sistemi:Full 105(Aynakol Fsa Gossamer BB30)

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/392989_377698035659325_913844050_n.jpg

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/184520_377698082325987_1810166008_n.jpg

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/224990_377698228992639_63717567_n.jpg

http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/531842_377698105659318_1954192215_n.jpg

Scudo
Kazasiz surusler dizayni cok guzel .)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inşallah,çok güzel bir bisiklet,renkler ve kadro harika:)

Hayırlı olsun pedallı-pedalsız ağırlığı nedir acep ? :)

güzel bisiklet ve ileride parça yükseltmeye elverişli ;)

hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah :)

güzel bisiklet, yollrı inletirsinz bunla inşallah :)

Hayırlı Olsun Kazasız Belasız Pedallamalar Dilerim..

Teşekkürler:)Agirligini olcmedim ,sitede yazan degerlere de pek guvenmedigimden su an bilmiyorum.Parca yükseltmeye gelince de 105 set bana fazla bile,tiagra isimi fazlasiyla goruyordu.Ama parca dusurebilirim:)

Hayırlı olsun Ali.Diğer bisikleti ne yaptın :)

güzel günlerde sürmek dileğiyle...

İyi günlerde bolca pedallar dilerim, ben focusumdan gerçekten çok memnunum umarım sizde memnun kalacaksınız..

Arkadaş damdandüşer gibi bilgi verilmez. En azından haber vermenin 5n 1k kuralını uygula. Nereden aldın, kaça aldın, neden aldın vs vs
Burası bir paylaşım sitesi. Bisiklet konusunda tecrübe ve birikimlerimizi aktaralımki yararlı olalım. Bizim hiç önemsemediğimiz bir bilgi başkası için kıymetli olabilir. Değilmi.

• Beğen
Tepkiler: horsepower
Kazasız belasız inşallah kadro ve maşanın uyumluluğu çok hoşuma gitti mavi çizgilerin devam etmesi falan :)

@Ferhat Öz

Teşekkürler, diğer bisikleti de verdim gitti:)
bülent samsunlu,Harun Sayı,Barış Yavaş teşekkürler yalnız şu çoklu alıntıyı öğrenemedim gitti:)Ayrıca Focus alıp da memnun kalmamak baya düşük bir ihtimal:)

@mehmetsunu
Öncelikle başlığa dikkat ederseniz bisikletlerimizin fotoğrafları diyor;teknik detayları,lastik yorumu v.b demiyor bu yüzden sadece fotoğraf paylaşmak yanlış bir durum olmasa gerek. Ben de burda detaylı bir yazı yazmak isterdim ama şu an bisiklet bana yasak ve yaklaşık 1 ay binemeyeceğim.Bu yüzden kullanıcı olarak yorum yapamıyorum ama bisiklet hakkında sorusu olana da elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Valla herhangi bir sebepten süremem gibi yasaktan "negatif" motivasyon olmaz, illaki sürersin ne de olsa aklında yeni bisikletin var.
Bisikletin bakımını ihmal etme. 100 kilometrede zinciri söküp şanzımanı komple sabunlu suyla tüm kirlerinden arındırıp 12 saat kurutup yeni yağ sürmen gerekli. Yoksa akıcılığını, sürtünme alır götürür, benim göbek değişimiyle bile hissettiğim farktan daha çok hız kazandırıyor zincirin tüm kirini temizlemek. Tavsiye ederim, al on çift lastik eldiven kutularından her bisikleti temizleyeceğinde zinciri sök sabunladığın süngerle baştan aşağı inci gibi parlat sonra farkı hissedersin.
Eğer sabunla suyla uzun vakit harcamak istemiyorsan, ultrasonik temizleyici almanı, zinciri söküp içine koyduktan sonra toz bulaşık deterjanı ve kaynar su döküp 30 dakikada kirleri sökmesini izlemeni de tavsiye edebilirim. Elinin ulaşamadığı yerleri %90 temizliyor.
Bu bisiklette karbon diye zannersem zincirin atması da problem. Sele borusunu çatlatma riski var diye okudum. Sele borusuna taktığın kadro koruyucular varmış galiba, aynakolun küçük örümceğinden orta göbek mili üzerine düşmesini engelliyor.

@Mete Can Karahasan
Valla yazdıklarını okuyunca sanki bisiklete yeni başlıyorum gibi hissettim:)Bisikleti ben hallederim de sen şu dizime bi çözüm bulsan süper olur,doktor bunun iyileşmesi baya zaman alır dedi.

Çok güzel bi bisiklet, tasarımı muhteşem...

Güle güle kullanın :)

Detaylı bilgi ve değerlendirmeleri bende bekliyorum ;)

Geri