Scudo Sports

MY BIKE 2in1 Uzun Kollu bisiklet Forması 7 - Beyaz/Siyah nasıldır?

Sinan Ş

Forum Bağımlısı
Tepki
441
Bisiklet
b'Twin
Arkadaşlar,

Havaların serinlemesiyle beraber kışıklar dolaplardan çıkmaya başladı.

Decathlon ürünü bu formayı kullanan var mı,nasıldır?

(link)

Scudo
profil fotomdan da belli olacağı üzere ben kullanıyorum.
serin havada hep üşütmüyor bisiketl üzerinde hareketli olacağımız için.
ama altına genede bi parça daha uzun kollu bişey giymek gerekiyor.
ben gene dechatlondan

(link)

bu ürünüde aldım. hava fazla soğuk olduğu zaman bununla birlikte kullanıyorum. iyi oluyor

@chn krmz

tşk,
normal yazlık bisiklet formalarından farklı mı yani kumaşı/malzemesi,doğru mu anlıyorum chn, biraz daha kalın heralde?

kalın diyemem. ama incede değil

yazın termal atlet ile kullanıyordum.
tşrt kullanırken 3 kere üstümü değiştirmem gerekirdi. bu şekilde teri hiç hissetmiyorum. rüzgar geçirmezlikte cabası.

@chn krmz

bu kullandığınız içlik nasıl memnun musunuz? bende almayı düşünüyorum. teri atıyor mu , sıcak tutuyor mu sizi

sıcak tutmasına tutuyor da. fazla terleyince hafif bi nemlik hissi veriyor. tabi sıcak tutması sana bağlı. durmadan pedal çevirirsen üşümüyorsun. olduğun yerde durursan sıcak tutmuyor. hava şartına bağlı olarak serinliği hissediyor ve üşüyebilirsin.

Bende bunun mavisi var. Kumaş olarak tek giyince tam bu havaların giysisi. Kışın da termal içlikle tüm kış kullanabildim İstanbul'da. Kolların çıkıp kısa kollu hale gelebilmesi de sabah serin olup sonra ısınan havalarda joker oluyor. Tek kötü yanı, kumaşı çok elastik değil, vücudu tam sarmıyor ve eğilince göğüs bölgesinde toplanıyor. Özellikle yol bisikletinde sürekli bir çekiştirme ve düzeltme ihtiyacı hissediyorum. (chn krmz'nin fotoğrafında bu toplanma belli oluyor biraz). Dağ bisikletinde ya da dik pozisyonda o kadar kötü olmuyor. Ama hava geçirmesi, rüzgar koruması, nefes alabilirliği çok iyi.

Geri