Scudo Sports

Muhteşem Bir Video Yüksek Tempolu Yol & Mtb

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Umarım beğenirsiniz arkadaşlar İSTANBUL _ KEMERBURGAZ yolunda çekilmiştir...

(link)

Scudo
çok güzel olmuş bi yerde iyice kopardı grup kendini baya bi hızlandı 70 km yi geçmiştir heralde orda :)

• Beğen
Tepkiler: mert aygün
Ataklar da maximum 76,5 km hız a çıkıldı. videodaki en yuksek hız ise 87.1 km

Çok harika video katılan herkesi tebrik ediyorum.MTB kullanan arkadaşlarda çok iyiler.:in: :in: :in:

@kizak

Teşekkür Ederim onlarda mukavemet antrenmanlarını geliştiriyorlar :D çok yakında daha hızlı videolar göreceksiniz :)

çok güzel olmuş

Çok hızlısınız,videonuzu seyretmek büyük zevk verdi.sizi Fransa turunda hayal ettim.Paylaşım için teşekkürler. sevği ile kalın .

Teşekkür ederim "eminozk" o beyaz bisikletli benim ve o bisiklette adana dan alınma bir parça var :D Ondan Bukadar hızlıyız :D

Bu tempoya ayak uyduracak herkesi antrenmanımıza bekleriz.

(link)

bende çok beğendim gerçekten hızlısınız yeni videolarıda bekliyoruz

ataklardaki hız ve maksimum hız inişlerdemi görüldü? düz yolda maksimum 70 yapılır heralde daha üstüne çıkılırmı bilmiyorum :) bende geçenlerde uzun süre 70 km yle gittim inişte tabi çok büyük zevk aldım tekerlerim daha iyi olsa daha fazla hızlanıcam ama lastiklerim çok kötü off road lastikleriyle yapılacak maksimum hızdır heralde benim yaptığımda :) bu hafta büyük ihtimal tekerlerimi değiştircem o zaman sizin hızınıza yetişebilirim bi nebzede olsa o zaman antrenmanlarınıza katılabilirim ;)

• Beğen
Tepkiler: Barış Özkan
pedalınıza kuvvet.. valla çok hoş olmuş video...

çok çok güzel bir video olmuş, tebrikler teşekkürler...

Tebrikler, emeği geçen herkese teşekkürler!

Ayrıca araca suluk verilmesi de hoş olmuş. :D

Hareketli ve zımba gibi bir video olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Rüzgar gibi kliplerinizi görmek bizi mutlu kılacaktır.

ataklardaki hız ve maksimum hız inişlerdemi görüldü? düz yolda maksimum 70 yapılır heralde daha üstüne çıkılırmı bilmiyorum bende geçenlerde uzun süre 70 km yle gittim inişte tabi çok büyük zevk aldım tekerlerim daha iyi olsa daha fazla hızlanıcam ama lastiklerim çok kötü off road lastikleriyle yapılacak maksimum hızdır heralde benim yaptığımda bu hafta büyük ihtimal tekerlerimi değiştircem o zaman sizin hızınıza yetişebilirim bi nebzede olsa o zaman antrenmanlarınıza katılabilirim

ataklardaki hız max. videonun 01:22 sanıyesınden baslıyor atagın devamı 73km ile devam edıyor son anlarda 76,5 km ye cıkıyor hızım cunku yol düzleşiyor ;) tepecik çıktığımızı göreceksin. rüzgar arkamdan vurursa düz yolda 78 e dayarım ibreyi. 02:14 de ise 87.1 km ye cıkılıyor istenılse daha da yukseltilebilirdi hızımız burası yokuş aşşağı. ama mtb li arkadasları beklemek gerek onlarda max= 69,5 km yi görmusler hatta bi 70 goremedınız dıye dalga gecmıstım :D Bu arada Beklerim bana videonun basında ve sonunda bulunan siteden ulaşmanız mümkün ;)

bende çok beğendim gerçekten hızlısınız yeni videolarıda bekliyoruz

çok çok teşekkür ederim

pedalınıza kuvvet.. valla çok hoş olmuş video...

çekilmesinden daha uzun sürdü yapılması :D teşekkür ederim ekibimiz hafta sonları antrenman yapmakta. herkesi bekleriz.

çok çok güzel bir video olmuş, tebrikler teşekkürler...

saolun teymenim :)

Tebrikler, emeği geçen herkese teşekkürler!

Ayrıca araca suluk verilmesi de hoş olmuş

hajım o suluk verme olayında koptuk biz zaten iyi yakalamışssın :D

Hareketli ve zımba gibi bir video olmuş, paylaşım için teşekkürler.
Rüzgar gibi kliplerinizi görmek bizi mutlu kılacaktır.

inşallah yenileri ile devam edeceğiz imkan oldukça mukavemet ve interval çalışmalı antrenmanlarımızı kaydedeceğiz :D

Geri