Scudo Sports

Muhammed Ali

Onu gerçek ve ahlaklı adam gibi sporcu yapan özellikleri,davranışları nelerdir? Dünyada ses getiren diğer sporculardan farkı nedir? Bu konularda aydınlatırsanız memnun olurum.

Scudo
Yani beğenilmese bile daha güzel tepki verilemez miydi? Sanki birbirimizi kırmak için uğraşıyoruz. Yazılanları hepimiz okuyoruz, son günlerde forumda biri bir hata yapmaya görsün...biraz daha anlayışlı olalım.

Yönetici arkadaşlarımdan rica ediyorum konuyu kapatıp silerlerse memnun olurum;ne desek ne anlatsak bazı kafalar anlamayacak bir anlamı yok.

muhammed ali nin hayatının tamamını detaylı biliyorsunuz herhalde. yoksa bu kadar emin konuşulmaz sanırım. hele hele ringe çıktığı dönem göz önüne alındığında doping in haddi hesabı olmayan zamanlar. kontrol de yok. (ki o zamanlar kullanımı suç da değildi herhalde) bir de adam megaloman :) nasıl ahlak timsali sporcu oluyor :)

bu arada ben muhammed ali doping yapmış, ahlaksızdır falan demiyorum tabii ki. ama 5-6 sene evvel lance için de aynı topiği açmış olabilirdiniz diyorum.

benim için gelmiş geçmiş en iyi sporcu ayrton senna dır. bir sürü yarış sonrası demecini okumuşumdur, dinlemişimdir. çok araştırmışımdır. ama yeterince ahlaklı mı dersen. bi düşünürüm. hangi ahlak ? diye sorarım.

• Beğen
Tepkiler: Sefa
Ben vietnama gidipde orda ne yapacağım onlar bana ne yaptı'ki demesi bile yeterince ahlaklı bir davranışdır.megaloman arıyorsanız bu forumda bir dolu var zaten yeterki bakacak yeri bilin.

Eğer kitabı bulabilirsem yazılan denemeyi tamamen paylaşırım. En azından benim kadar sizde şaşırırsınız okudukça. Muhammet ali hakkındaki bilgileride öğrenmiş olursunuz

@Oğuz kurt

lance in livestrong projesi de yeterince ahlaklı olduğunu gösterir sanırım ?

ayrıca vietnam la ilgili cümlesi askerliği ret etmesi zaten. ülkemizde yaşayan insanların %95 inden fazlasına göre bu ahlaksız bir davranıştır. tekrar aynı soruya geliyoruz. hangi ahlak ?

Tuna bey verdiğin örnek askere gitmek'mi yoksa savaşa gitmekmi;bir düşün istersen bu arada lance ne salak bir adammış onu da gördük sen katıl bunca yarışa senelerce idolüm diye gençlerin yüreğinde taht kur sonra çık ben doping aldım de:)))) ahlak ne demek isterseniz önce onu tartışalım.

benim bildiğim savaşa askerler gider. ordu seni askere alıyorsa savaşman için alıyordur zaten. yani giderken anlaşma yapmıyorsun. savaşa gideceksek ben gelmem diye :)

lance in avukatı değilim, ahlakı da pek umrumda değil, idolüm de hiç olmadı açıkçası :)

Eeee sorun ne ozaman bana görede 12 senedir boks yapan biri olarak muhammed alide benim idolüm değil ama lance ile aynı kefeye soksam onu bana göre 1 tık önde:))) milleti ben çözemedim bu forumda bazıları ne ayak biri çıkar ateist herhalde yok bu müslümanmış ondan dolayı paylaşmışım birider biz bilmiyoruzmu vikipediyi ordan paylaşmışınız cevap verincede yok bu tavrınızı sevmedim der,öbürü çıkar benim yazılarımı alıntı yapma der,ama kendi yazar çizer öbürü çıkar yok bisiklete binmemiş binmişmiki der betül hanım dedide bende öğrenmiş oldum;bisikleti varmış ama çalmışlar:)))))ne yazalım ne paylaşalım en ahlaklı adam yada kadın kim acaba onumu bulsak..

insanları kandırarak kullanarak yalan söyleyerek bir yere varılmayacağını herkes bilir yalancının mumu yassıya kadar derler ya lensin mumu söndü ama diğer yönünü inceledim yani spd yi kullanış şekli gerçektende değişik bi sitil adam yıllarca çalışmış bu gün kendimde uyguladım gerçekten süratleniyorsunuz ,tabi ben bunu eleştirmedimki
ama kardeşim niye yaptın şu dopingi değilmi mesele orada
acaip pişman aslında kanser vakfında ağlaması ama ağlamak neye yarar ,
yapmayacaktın lens bunu insanlara,
senin sadece geriye kalan o spd pedaldaki tekniğin başkada bi şeyin kalmadı gitti birincilikler ödüller ,
bir abd balonu fena patladı ,
evet gelelim muhanmede ,valla adamda acaip bi sitil var idi gençken tv o zamanlar siyah beyazdı ve sabaha doğru maçını seyrettim joe frazier ile yav arkadaş adam dans ede ede daire çize çize joe' yu fena dövdü sonunda nakavt ,
ha bu arada vietnama gitmeyişini dik duruşunu sevmiştik o yıllarda ,
sonunda hapse atıldı tabi,bi de hapis yattı ,

@Oğuz kurt

Cevap yazmak niyetinde değildim, ama bu yaptığınız "dağdan gelip bağdakini kovmak" olur.
Siz nereden biliyorsunuz forumda megaloman olduğunu ?

Kaç kişiyle görüştünüz, kaç makale okudunuz, kaç kişinin yorumuna saygı gösterdiniz/beğendiniz, kaç tura katıldınız, kaç bisiklet topladınız, kaç yarışa katıldınız, kaç yarış izlediniz ?
Devam eder gider.

Link göndermeyi 5 yaşındaki yeğenim de yapabiliyor.
-Konu açmayı bilmiyorsunuz.
-Türkçe'den haberiniz yok.
-Yorum yapanlara saygınız yok.

Yapılan yorumlar olumsuzsa insan ilk önce kendisini sorgular "nerede yanlış yapıyorum?"
Bu durumda ben mi "megaloman" oluyorum ?

Ayrıca "Sedat bey dediğiniz '''SİZ''kelimesi burda nerde ben göremedim))" demişsiniz.
Orada ki siz "anlama_yın" içerisinde mevcut, sonuna eklediğim "yın" başında ki kelimeyi çoğullaştırıyor.
Biz çoğullaştırmayı mesafe koymak için yapıyoruz.

Biz sizin kadar bilgili değiliz kusura bakmayın. Yol yakınken forumu bırakabilirsiniz.
Anladığım kadarıyla kendi içinizde çok mutlu bir insansınız.
Size mutluluklar dileriz. Tutmayalım sizi.

Buna da güzel bir cevap bulacağınıza eminim. Nede olsa mükemmel bir insansınız.
Hadi hayırlısı bakalım :)

Yanlış anlamın ama (herkese söylüyorum) Betül hanımın verdiği bilgi hariç çok boş bir tartışma olmuş.

Geri