Scudo Sports

mtb ve yol bir bütündür,

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
nedenmi,sert arazilerde mtb ile idman yapanı yolda kimse tutamaz ,mtb ile yol kardeştir,mtb kondüsyon yaratır o kondüsyonu uzunlarda yola uygulayın ,ne demek istediğim anlaşılır
bu bir sistem dahilinde olur,haftanın 2 günü dağda idman yapın bir günü yolla 100 km yapın ,3 ay çalışın 4'üncü ay yolla 200 km 'yi bi günde yersiniz,bu bir zamanlama meselesidir,
herkesin zamanı olduğunuda zannetmiyorum,öğrenci olanın okulu var herkesin işi var bu iş emekli işi birazda

Scudo
@Edip Dinçer

valla ,disk fren arazide iyi idi,mtb kullanırken,yola geçince yol frenide fena değil ,yalnız sert arazide hidrolik kullandığım için çok sert idi frenler ,şu anda kullandığım yol freninide çok sert yapmadım,aşırı sert düşürebilir diye düşünüyorum,yol bisikletinde disk fren olabilirmi ,olabilir tabi.ama diskten kaçtım artık

Mantıklı konuşuyorsunuz @Kudret Kurtcebe abicim , ustam . Neden derseniz amaç spor ise tabiki yorulacaz ve amaç yorulmaksa tabiki mtb kullanıcaz :D yormayan spor arayanlar varsa alsın şu yağ yakma haplarından günde 3tane tok karna içsin ehehe :D

Geri