volkanpoyrazz
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- Volkan Poyraz
- Bisiklet
- Ümit
Merhaba forumdaşlar.
Aranıza dün itibari ile katılmış bulunmaktayım. Saatlerdir forumda sürüyle konuyu inceledim ve muazzam bir aydınlanma yaşadım diyebilirim. Konulardaki ilgi ve alakanız için peşinen teşekkür ederim.
Gelelim bana,
Bendeniz, Kastamonu şehrinde yaşamakta ve başlangıcın da başlangıcı seviyesinde pedallamaktayım. Yaşım 26 ve 93 kiloyum.
Maddi imkanlar doğrultusunda yıllar önce alınmış bir dağ bisikletim var ama gerek eğitim gerek iş dolayısıyla bu bisikletle pedallamaktan çok seyrek olarak mahallelerde turladım diyebilirim. Son 4-5 yıldır da neredeyse hiç kullanmadım. Daha çok kardeşim kullandı. O da yine mahalle içlerinde...
Geçen aylarda kardeşime okuldan bir bisiklet hediye etmişler sağlık bakanlığı desteği ile. Benim bisikletimden daha büyük olduğu için onu gözüme kestirdim ve iki gündür pedallamaya başladım.
Telefonuma bir gps sayaç uygulaması indirip başladım pedallamaya ama aldığım veriler çok kötü gibi geldi. Konularda gezerken gördüğüm degerlerin 1/3 oranından az fazla. Sizinle bu değerleri paylaşsam, yorumlarınızı rica etsem ve yapabileceğim şeylerle ilgili yol göstermenizi istesem, eminim bana yardımcı olursunuz.
Değerleri aşağı bırakıyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, güzel günler dilerim.
Dün:
Toplam biniş süresi : 65 dakika
Alınan yol : 13.35 km
Ortalama hız : 12.92 km/saat
En yüksek hız : 26.36 km/saat
En düşük rakım : 765m
En yüksek rakım : 878m
Bugün:
Toplam biniş süresi : 57 dakika
Alınan yol : 15.2 km
Ortalama hız : 16.65 km/saat
En yüksek hız : 28.23 km/saat
En düşük rakım : 761m
En yüksek rakım : 851m
Onaylanması uzun sürdüğü için yeni pedallama verisini girmek istiyorum.
3. Gün:
Toplam biniş süresi: 1 saat 8 dakika
Alınan yol: 20.4km
Ortalama hız: 17.29km/saat
En yüksek hız: 30.3km/saat
En yüksek rakım: 759m
En düşük rakım: 834m
Aranıza dün itibari ile katılmış bulunmaktayım. Saatlerdir forumda sürüyle konuyu inceledim ve muazzam bir aydınlanma yaşadım diyebilirim. Konulardaki ilgi ve alakanız için peşinen teşekkür ederim.
Gelelim bana,
Bendeniz, Kastamonu şehrinde yaşamakta ve başlangıcın da başlangıcı seviyesinde pedallamaktayım. Yaşım 26 ve 93 kiloyum.
Maddi imkanlar doğrultusunda yıllar önce alınmış bir dağ bisikletim var ama gerek eğitim gerek iş dolayısıyla bu bisikletle pedallamaktan çok seyrek olarak mahallelerde turladım diyebilirim. Son 4-5 yıldır da neredeyse hiç kullanmadım. Daha çok kardeşim kullandı. O da yine mahalle içlerinde...
Geçen aylarda kardeşime okuldan bir bisiklet hediye etmişler sağlık bakanlığı desteği ile. Benim bisikletimden daha büyük olduğu için onu gözüme kestirdim ve iki gündür pedallamaya başladım.
Telefonuma bir gps sayaç uygulaması indirip başladım pedallamaya ama aldığım veriler çok kötü gibi geldi. Konularda gezerken gördüğüm degerlerin 1/3 oranından az fazla. Sizinle bu değerleri paylaşsam, yorumlarınızı rica etsem ve yapabileceğim şeylerle ilgili yol göstermenizi istesem, eminim bana yardımcı olursunuz.
Değerleri aşağı bırakıyorum.
Şimdiden yardımlarınız için teşekkür eder, güzel günler dilerim.
Dün:
Toplam biniş süresi : 65 dakika
Alınan yol : 13.35 km
Ortalama hız : 12.92 km/saat
En yüksek hız : 26.36 km/saat
En düşük rakım : 765m
En yüksek rakım : 878m
Bugün:
Toplam biniş süresi : 57 dakika
Alınan yol : 15.2 km
Ortalama hız : 16.65 km/saat
En yüksek hız : 28.23 km/saat
En düşük rakım : 761m
En yüksek rakım : 851m
Onaylanması uzun sürdüğü için yeni pedallama verisini girmek istiyorum.
3. Gün:
Toplam biniş süresi: 1 saat 8 dakika
Alınan yol: 20.4km
Ortalama hız: 17.29km/saat
En yüksek hız: 30.3km/saat
En yüksek rakım: 759m
En düşük rakım: 834m