Scudo Sports

Mtb jant önerisi

selman24

Üye
Tepki
2
Merhaba Scott voltage yz1 dirt jump bisikletim var öncelikle takacağım jant sanırım mtb jantı olması gerek yanlışım varsa düzeltin lastik olarak schwalbe crazy bob takmayı düşünüyorum

janta fazla para vermek istemiyorum bisikletin orjinal jantı alexrims dm18 fiyatı 19 dolar(50TL)

sizce bu jantı mı tercih etmeliyim yoksa 100 tl bütçe ile daha iyi bir jant bulabilirmiyim ?

Önerilerinizi bekliyorum..

11667367_10153452778769696_9138285814153321509_n.jpg

Scudo
Gerçekten dirty&jump tarzı kullanacaksanız bütçenizi arttırmakla beraber jant göbeklerini de değiştirmenizi tavsiye ederim. Göremedim ama jant göbekleri çok başarılı değil gibi. Markasını biliyor musunuz?

On jant gobegi scott arka jant gobegi ise shimano fakat suan ki resim biraz eski dandik bir jant ve gobek idarelikten takmistim suan orjinali takili o da shimano

@selman24 Shimanonun kalite grubu var. Hangisi işte. alivio acera deore xt vs... vs... buda önemli. Sadece jant çemberleri içinde 100 lira dediğim gibi gerçekten dirty&jump tarzın hakkını verecekseniz biraz düşük bir bütçe. Bana kalırsa biraz daha üst gruba çıkıp en azından yüksüklü bir jant almanız daha faydalı olacaktır.

teşekkür ederim hocam bir şey daha sorayım şuan yeni konu açamıyorum arka jantın takıldığı yerler aşınmış jantı vida ile taktığım için oldu sanırım eskiden kapaklı bir mil vardı sizce problem yaratırmı kırık çatlak falan yok baktım iyice

Dosyalar

• 20150714_190041.jpg
    20150714_190041.jpg
    94,3 KB · Okunma: 20
  • 20150714_190056.jpg
    20150714_190056.jpg
    83,1 KB · Okunma: 22
32 delik kaset tipi rulmanlı arka göbek ve 80 tl bütçe ile önerisi olan varmı

bişey olmaz fakat hani satarkende değerini çok etkilermi bu pürüzlerini alıp kendı rengınde boya atsam mesela

herkese merhaba bisikletim bianchi rcx 627 bu bisikleti alali 3 ay fln oldu 1.5aylik kullanim sonucunda arka jant kendim fark edemedigim sekilde yamulmus bisikletin fren ayari icin bisikletciye götürdüğümde bisikletci fark etti ve ücretsiz olarak düzeltmeyi kabul etti simdi ise 2. defa bi yamukluk oldu lastik biraz yalpalayarak donuyor cok atlama ziplama flnda yapmiyorum arafa bir kaldirimdan iniyorum bazende stoppie yapmaya calisifken yere biraz sert dusuyo bu janti degistirmek istiyorum sizce bu jantin yamulmasinda sorun bende mi yoksa jant mi kalitesiz ( bu arada jant bisikletin aldigim zamanda üstünde gelen bianchi cift kat aliminyum jant )

Geri