Scudo Sports

MTB için f/p uygun şort

Bülent Gökmen

Forum Demirbaşı
Tepki
147
Bisiklet
Cannondale
2010 yılına kadar makul fiyatlarda pad'li kaliteli markaların şortlarını 30-40 usd aralığında alabiliyordum. Şimdilerde ise fiyatlar ikiye katlamış ve satan site sayısı azalmış. Cannondale, mavic, Troy Lee, Race Face gibi markaların baggy şortları fiyatlarını katlayanlar arasında. Bu ürünleri Chain Reaction yahut Evans Cyc sitelerinden daha hesaplı satan yer var mı? Chain Rea. zaten cannondale satışını bıraktı gibi ancak ebay daki paypal sıkıntısı, satıcıların TR ye göndermeyi pek istememesi yahut gönderen alman sitelerinin shipping i yüksek tutmaları en büyük sorun.
Sizler MTb de kaliteli f/p şortu nereden alıyorsunuz?

Scudo
İndirim kovalayıp üstünde Troy Lee yazan şort alıp kargo bekleyip bedeni uyacak mı uymayacak mı endişesi çekeceğime mahallediki bisikletçiden 90 tl'ye Crivit marka pedli şort aldım. Bir yıldır kullanıyorum. Alman malı diyorlar ama içine hiç bakmadan başka ülkede yapıldığını söyleyebilirim. Ter atmasından ve rüzgar geçirmemesinden memnunum. Onun dışında kumaşı sağlam, renk atma hiç yaşamadım. İçindeki pedi çıkarıp kullanıyorum. Memnunum.

Bu arada hem şehir tur hem de yol bisikletiyle kullanıyorum.

Benim verdiğim fiyatlar zaten yurtdışı fiyatlarıydı ancak burada dışardan alıp en az 2 katına satıldığı için bu yolu pek çok arkadaşımız gibi tercih ediyorum. Neden markalı ürün istediğimin nedenine gelince. 2009 yılından beri cannondale şortu malum renk atması dışında halen sorunsuzca kullanıyorum. 6 ayda deforme olan eldiveni ise garanti kapsamında değiştirebildim. Parayı sadece üzerindeki yazıya değil sağlıklı ve güvenilir olduğu için veriyorum.
Buarada crivit alman markası olup şortları alibaba'da 9, ebay'de ise 13 usd den başlayan modelleri var.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Merlincyclesta oneal fr şortlar baya indirime girmiş. Yanlarda koruyucu padleride var ben genelde bike24 bikecomponents merlin wiggle dan alıyorum indirimleri takip etmek lazım. Beden tablolarına bakabilirsiniz bike24 un tablolarında şaşma yaşamadım

• Beğen
Tepkiler: Bülent Gökmen
An itibariyle (link) 29 Euro iken Merlin de (link) 76 usd.
Beden tablolarına göre markalara dikkat etmek lazım. Bu markada beden small (32) giydiğim için malesef uygun olmasına rağmen evans tan alış yapamayacağım. Bari ihtiyacı olan biri kaçırmasın :harika:

Geri