Scudo Sports

mtb için dış lastik önerisine ihtiyaç var

Tepki
0
bisikletime yeni bir dış lastik almayı düşünüyorum. %50 asfalt--% 50 arazi kullanıyorum. kronların üzerindeki rubena lastikler iyimidir? yoksa shvalbe black jack mı alayım. birde continental race king var ama bu bana çok ince gibi geldi dayanıksız gibi

Scudo
Schwalbe black jack kullanan arkadaşlarım var gayet memnunlar bende tavsiye ederim rahat

Kron kullanan arkadaşlardan edindiğime göre, Rubena'lar o kadar da kaliteli değil. Üst seviye lastikleri iyi olabilir belki ama Kron'un üstünde gelenler, lastiği ucuz ve tutuşu güvensiz geldi bana. Hani, Faber Castell silgi vardır, güzel siler; iz bırakmaz, bi de dandik silgi vardır, kauçuk gibi, silersin arkada iz bırakır.

Rubena'ların bende bıraktığı izlenim bu şekilde. :D

Merhaba,
Lastikteki yırtıgı gosteren resim şuan yok ancak bir bak istersen. https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=99693 Geçen hafta bisikleti aldıgım yer yeni lastik verdi,garanti kapsamında, ama inan yeni de olsa Rubena bana hiç saglam ve güvenilir gelmiyor, en azından Kronların üzerinde gelenler. Ben de bütçe mi ayarladıgımda, gerek forumdan gerekse çevremde kullananların yorumundan yola çıkarak schavalbe yada maxxis daha ince bir lastik alacagım.

Schwalbe black jack, arazide iş görür fakat asfaltta çok yorucudur, ayrıca ıslak asfaltta kayganlaşır.Eğer arazide çok zorlu şartlarda kullanmıyorsanız yarı slick lastik işinizi görecektir. Bu tarz için en iyi tavsiyem Schwalbe Cx Comp olacaktır. ekonomik, hafif, asfalt ve arazide başarılıdır.(link)

• Beğen
Tepkiler: Sinan Ceylan
Race king 2.2 kullanıyorum. önceden de speed king 2.1 kullanmıştım. ince olmasında bir sorun yok kolay kolay delinip patlamıyor. race king önerebilirim ve lastik deseni kullanış alanınıza uyacaktır.

Geri