Scudo Sports

Mtb için di2li Bisiklet Toplama

JusTiMe

Siyah Bisiklet Delisi
Tepki
1.079
İsim
emre
Bisiklet
Mosso
Arkadaşlar di2ye olan merakımdan dolayı ufak araştırmayla mtb için üretilmiş Shimano Deore XT Di2 M8050 Upgrade Kit - 2x11-speed grup set buldum. Fiyat olarak da 504euro yazıyor. Bulabilirsem 3x11de güzel olur ya

Sonra bisiklet araştırayım derken ktmde m8000 frenlerle kurulu bisiklet buldum şayet fiyatı benim asla ulaşamayacağım düzeylerdeydi(3899euro). Bu yüzden soruyorum; bu seti alıp sıfırdan bisiklet kursam nasıl olur acaba?

Sıfır kadro 7005 ya da bulabilirsem 7075alü pedalları lastikleri bu sırada jant lastik seçimleri gibi
6-8 ayımı belki de alacaktır bu sistemi dizmek ama bu macerama yardımcı olur musunuz?

Bütçe olarak 4000tl yeterli olacaktır herhalde yetmezse daha çok biriktiririm işte o kadar :D

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
Scudo
(link)

Tam xt setli bu mossoyu alıp setilerini değiştirebilirsin.
Çıkan seti de sıfır olarak satarsın.

20170908_183853.jpg

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
@OnurÖzdağ @Yusuf'san haberim yoktu böyle olduğundan öyleyse pekte gerekli değil gibi. Bu bisikleti de zaten almak isterdim ya :D aldıktan sonra onu sürdükçe geliştirme fikri daha iyi olur bence
Ama şunu sorayım bu setin içinde 5 parça mevcut ön arka vites kolları ön arka vites aktarıcıları ve şu görüntüleyici 2.5milyarlık bisiklet buna aynakol zincir ve dişli gerek onlarda m8000 serisinden alırsam 3 milyar olur kadro ve geri kalanlarla (kadro bulmada şanslıysam) 4-5milyara bisikleti tamalayabilirim herhalde

@OnurÖzdağ şayet öyle yaparsam 7-8milyara çıkmaz sonuçta değil mi :) 1kaç milyar kâr yaparım yani kadro gerçekten en çok sıkıntı çıkartacak şey bence onu bulmayı başarırsam gerisi %100 gelecektir :)

kadronun di2 göre tasarlanmış olması önemli bu hususta di2 sistemler için kadroda ona göre kablo geçiş yerleri ve delikleri var ha elbet olur ama bu seferde kadro dışında ince kablolar görünebilir.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
bu mosso 7581xc xt bildiğin üzere bu di2 setini çalıştırmak için kurulabilecek sıfır bisiklet eğer mossonun kendisi bu di2 setini kurabileceğim bisiklet mi işte bunu da düşünmek gerekir :) @bugra_5211

Hocam "şayet" eğer anlamına gelmektedir. Şayeti, ancak ile karıştırıyorsunuz sanırım.

Arkadaşlar m8000 ile di2 8050 arasında ne gibi fark var acaba bunu sizce sonradan geçmek mi daha normal olur yoksa direk bu setle başlamak mı normal olur acaba?

Geri